Belki herkes lincleyecek ama çok boş bir konu.
Bir kadının bir erkeğe kendini bu kadar fark ettirmek yada beğendirmek için uğraşması bana çok basit bir ugras geliyor.Ünlü biri olmasa da bunu yazardım. Ask olsa ortada anlarim." Tavlama'kelimesi gecince bana ask gibi gecmedi. Ha ilk goruste asksa da bilemem, icinizi gormuyorum soncuta. Ama. Düşünülecek, size faydası olabilecek bir sürü şeyle meşgul olmak varken bunun üzerine kafa yormak komik geldi.ama güzel de geldi cunku heyecan verici.
Her zaman kaçan kovalanır.unlu de olsa fark etmez.bu kural hiç değişmez. İlgiyi belli etmek en azından denk gelmeye çalışmak gerekebilir.bunu hiç tercih etmedim, ama bu da güzel bir yol. Ama sonrasında karşıdan adım gelmemesine rağmen, karşı tarafa ilgiyi belli etmek ,sizi degersizlestiriyor.tam tersi de olabilir ama genel de böyle oluyor. Belki sevgili olunur ama sizden kolayca vazgeçebilir de.
Bu kadar çok hoşlandıysaniz, karşılaştığınız yere gidin denk gelmeye çalışın.isterseniz storylerine yanıt verin.ama normal sohbet, ilgi alanlarinizla ilgili.ve bunu her zaman yapmayın.
Aklında yoksaniz akla girmek için uğraşmayın.
Aşkın ne zaman karşınıza çıkacağı belli değil.bu konu üzerine bu kadar düşünmek yerine yarını düşleyin sadece. Gerçek aşka açın kendinizi.
Eğer evrendeki eşiniz oysa, yani kaderinizde varsa siz hicbirsey yapmasanız da o ünlü kişi sizi bulur zaten .hatta o sizle denk gelmek için bir yolunu bulur.