Üniyi kazandım ama göndermiyorlar :(

Valla su ana kadar hicbir ailenin kizini gule oynaya baska ile gonderdigini gormedim en azindna kendi cevremde . Gidenlerin hepsi ya anne babasiyla konusmadilar haftalarca , ya yemek yemediler , perisan ettilerde aileleri gonderdi bir suru tartismayla gurultuyle . Sana kotu bir ornek mi oldu bilmiyorum ama

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Bilmem ki canım arkadaşlarımın ailesi öyle yapmadı kıza ben söyledim telefonda kazandığı yeri evin içinde uçtu resmen herkes çok sevindi o da.iki yıllık işletme kazandı yani başkalarınıda duymadım öyle kavgalı giden sadece dışarda okuduğu için üzülenler gördüm be nezamandır bu anı bekliyordum onu da kursağımda bıraktılar. S

Merhaba kızlar ben okula geç başladım lisede de bir sene kaldım anadolu lisesiydi dolayısıyla hayatımdan iki sene kaybettim bu sene üniversite sınavlarına girdim kardeşimin arkadaşlarıyla okudum çokk dokundu bi şekilde alıştım geçti tercih yaptım ve istediğimi kazandım Size göre nasıl bir bölüm bilemem ama ben Allah nasib ederse eskişehirde oturacağım orda kazandım bölümle ilgili kariyer yapma olanağım yüksek araştırdık. Kazandığım bölüm emlak ve Emlak Yönetimi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ancak ailem istemiyor üzülüyorum istediğimi kazandım emek verdim kendi işimi yapmak istedim kendime bi dükkan açarım internet sitesi Vs çok heveslendim ama izin vermiyorlar nuh diyorlar peygamber demiyorlar bende bu durumda zaten okula gitsemde gitmesemde sözlenmeyi bir isim koymayı istiyordum 4 seneyi geçmiş bir birlikteliğim var çok şükür hamd olsun olmuyorsa tekrar çalışmicam sürekli geri kaldım hayattan sözlenip açıktan sosyal hizmetler okumayı düşünüyorum eğer ki okula gidemezsem planım bu arkadaşlar siz neler önerirsizniz okul konusunda onları nasıl ikna edebilirim olmuyor gerçi bende içimi rahatlatamıyorum bir türlü s.s

bak güzelim beni yanlış anlama
seninle aynı bölümü kazanan (uludağ üniv) bir yakınımıza da aynı şeyi söyledim
bazı bölümlerde üniversitesini okumak yerine tecrübesini kazanması daha önemli
yani 2 sene bu bölümü okuyacağına
iki sene emlak danışmalığı yaparak tecrübe edinsen emin ol daha çok işine yarar
ayrıca bir bayan için oldukça zor bir meslek

bak güzelim beni yanlış anlama
seninle aynı bölümü kazanan (uludağ üniv) bir yakınımıza da aynı şeyi söyledim
bazı bölümlerde üniversitesini okumak yerine tecrübesini kazanması daha önemli
yani 2 sene bu bölümü okuyacağına
iki sene emlak danışmalığı yaparak tecrübe edinsen emin ol daha çok işine yarar
ayrıca bir bayan için oldukça zor bir meslek

Yanlış anlamıyorum merak etme :-) gidemiyorum ki zaten yapcak bişey yok önüme bakıcam. S

Back