- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
- Konu Sahibi bilgilitugba
Merhaba kızlar ben okula geç başladım lisede de bir sene kaldım anadolu lisesiydi dolayısıyla hayatımdan iki sene kaybettim bu sene üniversite sınavlarına girdim kardeşimin arkadaşlarıyla okudum çokk dokundu bi şekilde alıştım geçti tercih yaptım ve istediğimi kazandım Size göre nasıl bir bölüm bilemem ama ben Allah nasib ederse eskişehirde oturacağım orda kazandım bölümle ilgili kariyer yapma olanağım yüksek araştırdık. Kazandığım bölüm emlak ve Emlak Yönetimi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ancak ailem istemiyor üzülüyorum istediğimi kazandım emek verdim kendi işimi yapmak istedim kendime bi dükkan açarım internet sitesi Vs çok heveslendim ama izin vermiyorlar nuh diyorlar peygamber demiyorlar bende bu durumda zaten okula gitsemde gitmesemde sözlenmeyi bir isim koymayı istiyordum 4 seneyi geçmiş bir birlikteliğim var çok şükür hamd olsun olmuyorsa tekrar çalışmicam sürekli geri kaldım hayattan sözlenip açıktan sosyal hizmetler okumayı düşünüyorum eğer ki okula gidemezsem planım bu arkadaşlar siz neler önerirsizniz okul konusunda onları nasıl ikna edebilirim olmuyor gerçi bende içimi rahatlatamıyorum bir türlü s.s