Üniversiteye giderken gerekli şeyler

onu asıyorlar yurtta liste olarak sürekli. bunu biliyorum sadece. bana asilden çıkmıştı direkt

Aa öyle mi ?
Ben kyk sitesinden yayınlıyo sanıyodum
Ben yedekteyim ama okulda tanıdığım,baktırabileceğim kimse yok
İnternete çıkmaz mı acaba ?

ben daha buralar tarlayken geldim bu kızlara dedim o bornozu koyar valize geri götürürsünüz evinize dedim götürmeyin boşuna dedim dinletemedim yine yazmışlar

devlet yurduna götürmeyin kesinlikle. koyacak, asacak yer bulamazsınız

yurtta (özel) da kaldım, evde de kaldım.

yurt için şunu söyleyebilirim, kesinlikle yemekler (hangi yurt olursa olsun ben istisna hiç rastaladım,duymadım,görmedim belki de vardır) berbat oluyor ya dışarıdan söylüyorsunuz ya da bim A-101 uğrak mekanınız oluyor :)
kupa,terlik, çarşaf, diş macunu, sabun, vs götürün zaten az çok akla geliyor bunlar düşününce..

ev için de memleketinizden ne götürebiliyorsanız götürün :)
koli hazırlayın; yağ, salça, reçeller, kurutulmuş sebze vs yenecek kullanılacak herşeyy ama herrrşeyi götürün :) ben öyle yapardım.

tabi özel evin rahatlığı hiç bir yerde yok. güvenlik sorunu olmayan bir apatman dairesinde, kafanızın uyuştuğu birkaç arkadaşınla kalmanın rahatlığı hiçbir yurtta yok. ev işi,fatura,kira vs bir dezavantaj tabi ama abartıp öyle günlük temizlik yapmak, zeytinyağlı dolmalar sarmak derdiniz yoksa bu da çok birşey değil :) bir çorba bir makarna yeter :)

Telefon edince de söylüyorlarmış yedek sıranı.
Hangi yurt oldugu yazmıyorsa nereyı arayacagız ki?
Sadece İstanbul Bölge Müdürlüğü yazıyor.

Bugün ilk yedekler açıklanıyo mu ki ?
Yoksa önümüzdeki p.tesi mi açıklanmaya başlayacak ?

Bugün ilk yedekler açıklanıyo mu ki ?
Yoksa önümüzdeki p.tesi mi açıklanmaya başlayacak ?

3-14 Eylül arası hala asillerin kaydı devam ediyor.17 sinde yedek kayıtları başlıyor.16 sında bir şeyler belli olur sanırım.Bir arkadaşıma 16 Eylül'de telefon edip yedek sıranı öğrenirsin demişler

Anladım canım,saol
17'si çok geç ya bazı okullar o tarihte açılıyo zaten

Çoğu arkadaşım giti.Alacaklarımın çoğu hazır bavulum hazır.Biletlerim hazır.Hiç böyle düşünmemiştim ben.Bir garip hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…