- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
Özel yurtt kalacağım,baza falan sığdırırız bi şekilde
baza varsa iyimiş ben 2 kapılı dolaba sığdıramamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel yurtt kalacağım,baza falan sığdırırız bi şekilde
baza varsa iyimiş ben 2 kapılı dolaba sığdıramamıştım
Ay onlara bişey sığmaz cidden
Eşyalarım elimde kalıyomuş öyle
valla hiç o kadar çok şey götürme canım sen mi kütahyadaydın
Evet,Kütahyadayım
En şaşırtıcı mevsim bide
Biraz yazlık biraz mevsimlik biraz kışlık doldu taştı bavullar
Bayram için dönerken yazlıkları getireceğim artık
sen kışa dönük bişeyler al öle çok kısa kollu alma kütahya soğuk oluyo
hasta olup geri gelirsin yoksa
üzerine mutlaka bi hırka al mutlaka geceleri çok soğuk orası canım bol bol patik çorap yerine normal çoraplardan al
Kütahyanın o meşhur soğuyuyla tanışacağım artık
Şu an İstanbul bile bana soğuk geliyo bakalım orası nasıl
Arada hava açmaz mı ya,yazlık elbiselerimi falan boşa götürmüş olmayayım
canım kütahyada hava açsa bile illa hırka giymen şart artık
ben bu zamanlar gitmiştim uzun hırkamı çıkartamamıştım üzerimden
Bu benim listem:
Makyaj malzemeleri
Ayna
Parfüm, deodorant
El-Yüz-Vücut kremi
Duş jeli
Pamuk
Aseton
Oje
Islak mendil
Peçete
Şampuan
Diş fırçası
Diş macunu
Tarak
Tırnak makası
Toka
Cımbız
Ped
Bornoz
Saç Havlusu
El-Yüz havlusu
Nevresim
İç çamaşırı
Pijama
Yüz sabunu
Sıvı el sabunu
Fön makinası
Düzleştirici
Saç maşası
Bardak
İğne-İplik seti
Banyo-Oda terliği
Epilasyon aleti
Kulak temizleme çubuğu
Ütü
Askılık
İlaçlar
Yara bandı
Banyo lifi
Toz bezi
Şifreli kilit
5 tane ayakkabı götürcem canım belki 6 :) 3 çanta götürcem 2 kol 1 tanede bu sene moda olan sırt çantası var ya onun siyah derisinden aldımkızlar benimde aklımı çok karıştıran bir konu var yaa.:44: sizler yanınıza kaç çift ayakkabı ve çanta alacaksınız yani makul ölçü nedir ve ne tip olanları götürmeliyiz.sonucda tüm ayakkabılığı götüremeyiz ? yurtta kalınacağı için yer sıkıntısı da olacak tabii.. en mantıklısı ne olur sizce ?
kızlar benimde aklımı çok karıştıran bir konu var yaa.:44: sizler yanınıza kaç çift ayakkabı ve çanta alacaksınız yani makul ölçü nedir ve ne tip olanları götürmeliyiz.sonucda tüm ayakkabılığı götüremeyiz ? yurtta kalınacağı için yer sıkıntısı da olacak tabii.. en mantıklısı ne olur sizce ?
hımm öneri için eşekkürler :) yani sen şimdi bottu çizmeydi hiç bulaşma diyorsun .hmm kulağıma küpe yaptım teşekkürler :))3 tane çanta götür. 1-2 ay sonra falan kendi evine döndüğünden o çantalardan birini bırakır diğer evde bıraktığın birini alırsın. O şekilde değiş tokuş yaparsın sürekli :) Ayakkabıda aynı şekilde. Kışlık götürmene gerek yok. Boşuna yer kaplayacak. Terlik götür yurt için. Onun dışında 4 çift ayakkabı götür yeter :) Çantada yapıcağın gibi evine döndüğünde birini bırakır evdekilerden diğerini alırsın.
hımm öneri için eşekkürler :) yani sen şimdi bottu çizmeydi hiç bulaşma diyorsun .hmm kulağıma küpe yaptım teşekkürler :))