Üniversiteye giderken gerekli şeyler

Evet,Kütahyadayım
En şaşırtıcı mevsim bide
Biraz yazlık biraz mevsimlik biraz kışlık doldu taştı bavullar :KK1:
Bayram için dönerken yazlıkları getireceğim artık :KK31:

sen kışa dönük bişeyler al öle çok kısa kollu alma kütahya soğuk oluyo :KK30:
hasta olup geri gelirsin yoksa :KK5:
üzerine mutlaka bi hırka al mutlaka geceleri çok soğuk orası canım bol bol patik çorap yerine normal çoraplardan al :KK34:

sen kışa dönük bişeyler al öle çok kısa kollu alma kütahya soğuk oluyo :KK30:
hasta olup geri gelirsin yoksa :KK5:
üzerine mutlaka bi hırka al mutlaka geceleri çok soğuk orası canım bol bol patik çorap yerine normal çoraplardan al :KK34:

Kütahyanın o meşhur soğuyuyla tanışacağım artık
Şu an İstanbul bile bana soğuk geliyo bakalım orası nasıl
Arada hava açmaz mı ya,yazlık elbiselerimi falan boşa götürmüş olmayayım :KK1:

Kütahyanın o meşhur soğuyuyla tanışacağım artık
Şu an İstanbul bile bana soğuk geliyo bakalım orası nasıl
Arada hava açmaz mı ya,yazlık elbiselerimi falan boşa götürmüş olmayayım :KK1:

canım kütahyada hava açsa bile illa hırka giymen şart artık :KK8:
ben bu zamanlar gitmiştim uzun hırkamı çıkartamamıştım üzerimden :nazar:

tamda aradıgım sayfayı buldum diyorum ama umarım dogru yere yazıyormdr baska 2sayfaya daha yazdm umarm bana yardm edeck birini bulurum
şimdi gelelim bana ben 24 yasındayım hayatta okumayı cok seven zamanında calıskan sayılabilecek bir ögrenciyken lisede biraz bos heveslern peşinde kosup kazanabilecegim üniversiteyide bos yere kaybettim cok istekliyimdr calısırmda ama cabuk pes ediyorm cok kararsızım hep hayalim avukat olmaktı malum puanlarda yüksek oldugundan olmadı sözelim iyidr ama matematik cok iyi degil idare edr temeli alsam cok daha iyi olabilirdi babam bizi okutmk için cok cabaladı cokta güvendi ama güvenini boşa cıkardm okadar üzgünm ki anlatamam saçma sapan poh pohlanarak iş garantili diye 2yıllık okudm haytımın en büyük hatasıydı üzerine işletmeyi bitirdm bu yıl ama sırf içimde kalmasn 4yıllık okuyaym diye okudm ama içimdeki bosluk bir türlü dolmuyor şimdi 2yılık evliyim 2kez bebegimi kaybettim cocugumda yok cok mutlu bir evliligim var ama ben ev hanımı olmak istemedigim için cok mutsuzm eşimi tanıyana kadar ögretmenlik ilgimi cekmemişti yalan degil avukat olmk istiyordum şimdiyse ögretmn olmak için can atıyorm zamanın gectigine gec kaldıgıma inanmıyorm ama benim en büyük eksikligim kendime güven sürekli puan hesapıyorm cokta zor olmadıgını görüyorm ama olmuyor hayat boyu sistemsz cok calısmıs ama güvenszlik ve aşırı heyacandn düşük puanlar almıs bir insanım bakıyorm bendn zeki olmaynlr biryerlere yerlesmiş neden olmasn diyorm bende içimdeki boslugu doldrmk, istedigim meslegi yapıp hayata atılmk istiyorm cevremde eşimdn dolayı cok bayan ögretmen var onlara gıptayla bakıyorm canım sıkılıyo cogu zamanda aglıyorm cünkü hayatta hiçbir istegini yerine getirememiş kendinee güveni olmayn bir insanım şimdiyse tekrar üniversiteye hazırlanacam dinkltürü ögretmenligi istiyorm baana yardımcı ve destek olack birilerine cok htiyacım var neredn baslamalıyım hangi kitapları almalıyım bilmiyorm desteklerinizi bekliyorm

cok üzürdiliyorm kızlar konuyu yanlıs yere yazmısım ama benim gibi sonradan okuma hevesi sarıpta azmedip kazanan arkadaslar varsa arnzda onlarda cvp atabilir mutluda olurum

Bu benim listem: :KK55:

Makyaj malzemeleri
Ayna
Parfüm, deodorant
El-Yüz-Vücut kremi
Duş jeli
Pamuk
Aseton
Oje
Islak mendil
Peçete
Şampuan
Diş fırçası
Diş macunu
Tarak
Tırnak makası
Toka
Cımbız
Ped
Bornoz
Saç Havlusu
El-Yüz havlusu
Nevresim
İç çamaşırı
Pijama
Yüz sabunu
Sıvı el sabunu
Fön makinası
Düzleştirici
Saç maşası
Bardak
İğne-İplik seti
Banyo-Oda terliği
Epilasyon aleti
Kulak temizleme çubuğu
Ütü
Askılık
İlaçlar
Yara bandı
Banyo lifi
Toz bezi
Şifreli kilit

Son düzenleme:
Bu benim listem: :KK55:

Makyaj malzemeleri
Ayna
Parfüm, deodorant
El-Yüz-Vücut kremi
Duş jeli
Pamuk
Aseton
Oje
Islak mendil
Peçete
Şampuan
Diş fırçası
Diş macunu
Tarak
Tırnak makası
Toka
Cımbız
Ped
Bornoz
Saç Havlusu
El-Yüz havlusu
Nevresim
İç çamaşırı
Pijama
Yüz sabunu
Sıvı el sabunu
Fön makinası
Düzleştirici
Saç maşası
Bardak
İğne-İplik seti
Banyo-Oda terliği
Epilasyon aleti
Kulak temizleme çubuğu
Ütü
Askılık
İlaçlar
Yara bandı
Banyo lifi
Toz bezi
Şifreli kilit

Ekleme yapıyorum :):KK8:
Yurt için altı yumuşak terlik
Banyo terliği
Çantalar
1 büyük 1 orta boy valiz
Kanguru (koçtaşta var)
Eşortman altı(2si yurt içinde kullanmalık 1tanede dışarlık)
Sweet(2 tane)
Saç fırçası
Banyo havlusu(Bornoz fazla yer kaplar)
Saç havlusu
El havlusu
Kıyafetler
Ayakkabılar
Çorap(9-10tane)
Kahve fincanı
Çatal,kaşık,tabak
Banyo lifi
PARFÜM
Roll on
Flash bellek
Kirli çamaşır filesi (Bu kalcağınız yurda göre başkasıyla çamaşır makinesini kullanmak zorunda kalırsak makineye o filede atılıyor 2-3 tane alın askeri eşya satılan yerlerde var:KK1:)
3lü priz
ketıl( her yurt kabul etmiyor)
yastık yorgan ya da pike(bazı yurtlar veriyor ama pis olabilirmiş)
Banyo malzemeleri için metal kutu
Sabunluk(yüz sabununu koymak için)
2-3 kitap
Defter kalem uç silgii:KK1:
Hurç(Bunlar iç çamaşırı ve çoraplar için)
Makas
Yapışkanlı askılık (kaliteli olsun kanguruyu ona ascaz:KK3:)
Şemsiye
Dolabin altına kaymayan altlık
Sıcak su torbası (adet agrısı çekenler için:KK1:)
Çengelli iğne (büyük olsun yatak kenarları için)
Su bardağı
Termoslu bardak
Küçük fener
ve son olarak banka hesabı ve öğrenci kredi kartı :KK52:

kızlar benimde aklımı çok karıştıran bir konu var yaa.:44: sizler yanınıza kaç çift ayakkabı ve çanta alacaksınız yani makul ölçü nedir ve ne tip olanları götürmeliyiz.sonucda tüm ayakkabılığı götüremeyiz :KK70: ? yurtta kalınacağı için yer sıkıntısı da olacak tabii.. en mantıklısı ne olur sizce ?

kızlar benimde aklımı çok karıştıran bir konu var yaa.:44: sizler yanınıza kaç çift ayakkabı ve çanta alacaksınız yani makul ölçü nedir ve ne tip olanları götürmeliyiz.sonucda tüm ayakkabılığı götüremeyiz :KK70: ? yurtta kalınacağı için yer sıkıntısı da olacak tabii.. en mantıklısı ne olur sizce ?
5 tane ayakkabı götürcem canım belki 6 :) 3 çanta götürcem 2 kol 1 tanede bu sene moda olan sırt çantası var ya onun siyah derisinden aldım :KK1:

3 tane çanta götür. 1-2 ay sonra falan kendi evine döndüğünden o çantalardan birini bırakır diğer evde bıraktığın birini alırsın. O şekilde değiş tokuş yaparsın sürekli :) Ayakkabıda aynı şekilde. Kışlık götürmene gerek yok. Boşuna yer kaplayacak. Terlik götür yurt için. Onun dışında 4 çift ayakkabı götür yeter :) Çantada yapıcağın gibi evine döndüğünde birini bırakır evdekilerden diğerini alırsın.

Son düzenleme:
3 tane çanta götür. 1-2 ay sonra falan kendi evine döndüğünden o çantalardan birini bırakır diğer evde bıraktığın birini alırsın. O şekilde değiş tokuş yaparsın sürekli :) Ayakkabıda aynı şekilde. Kışlık götürmene gerek yok. Boşuna yer kaplayacak. Terlik götür yurt için. Onun dışında 4 çift ayakkabı götür yeter :) Çantada yapıcağın gibi evine döndüğünde birini bırakır evdekilerden diğerini alırsın.
hımm öneri için eşekkürler :) yani sen şimdi bottu çizmeydi hiç bulaşma diyorsun .hmm kulağıma küpe yaptım teşekkürler :))

hımm öneri için eşekkürler :) yani sen şimdi bottu çizmeydi hiç bulaşma diyorsun .hmm kulağıma küpe yaptım teşekkürler :))

Evet canım yurtta kalıcağın için hiç bulaşma koyacak yer bulamıcaksın çünkü. Kışa kadar kendi evine illa dönersin o zaman alırsın botunu çizmeni, yazlıklarını da bırakırsın. Aynı şekilde mont, atkı, eldiven, şemsiye, kazak falanda alma. İnce uzun kollular ya da ince hırkalar alabilirsin 2-3 tane. Oda akşam için ya da yağmur falan ne olur ne olmaz.

X