Üniversiteye giderken gerekli şeyler

İnşallah :) peki hangi bölümleri hangi unileri yazdin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konuyu biraz dağıttık ama kusura bakmasınlar artık tarih coğ sosyal bilgiler öğretmenliği ıstanbulun çevresi ni yazdım inşallah çıkar :)

konuyu biraz dağıttık ama kusura bakmasınlar artık tarih coğ sosyal bilgiler öğretmenliği ıstanbulun çevresi ni yazdım inşallah çıkar :)

İnşallah canim :) bi de benim merak ettiğim su iki kişilik uç kişilik odalarda kişi sayısına gore mi gardrop oluyo arkadaşlar cevap verirseniz çok güzel olur

ben kişiye göre olduğunu düşünüyorum şöyle bir şey olabilir ki oda işi kişilik olduğu için dolap daha büyük olabilir :))

ben kişiye göre olduğunu düşünüyorum şöyle bir şey olabilir ki oda işi kişilik olduğu için dolap daha büyük olabilir :))

İnşallah öyledir ben tüm kıyafetlerimi götürmeyi dusunuyrm eve bir tek çamaşır yikatmak için gelirim ayda bir falan :)

kızlarr rahat olun bende tercih bekliyorum da epilasyon işinde çekinilcek bi yan yok sonuçta odanızdakide bi kız ve epilasyonun mecburiyet olduğunun farkında sonuçta elbet ondada kıl çıkıyodur yani normal şey bunlar

Ama ben o kadar killiyim ki almadigim yer yok o kızlara garip gelebilir

evet canım ekstradan dolap olmuyor . yani benim kaldığım özel yurtlar öyleydi .
bi şekilde sığdırıyorsun eşyalarını.
eylülde açılıyorya okullar bir daha eve ne zaman gideceksen ona göre götür kıyafetlerini. havalar soğuyunca yazlıklarını evde bırak kışlıklarını götür falan.
bizim odadaki kız 6 büyük bavulla gelmişti valla çeyizini de getirdi sandık. sonra o bavullarda kaldı çoğu eşyası çıkarmadı bile. her şeyi kendine yük etme
zaten bir dolu kitabın fotokopilerin falan olacak. nereye koyacağını bile bulamayacaksın .

Canım ben de geçen sene neredeyse tüm özel yurtları gezdim tabi sonunda eve çıktım ama gördüğüm kadarıyla çoğu yurtta tek kişilik ve tek bölmeli ve içinde raf olmayan dolap var benim de birsürü kıyafetim var nasıl sığcammm diyordum.
ama odasına göre değişiyor mesela 4- 6-8 kişilikler böyleydi. 2-3 kişilikte baya büyük dolaplar vardı. gözünü korkutmak istemem ama biz araştırırken tabi mevki ve tarih de önemli, 6 kişilik odalar 800 tlydi ve sadece kahvaltılı!!! ben de bu fiyatı eve veririm dedim ve eve çıktım ev arkadaşımla . sana tavsiyem lütfen sonuçlar belli olunca hemen yurt araştır. erken başvuru yaparsan uygun oluyormuş öyle duydum. Daha fazla bilgi almak istersen sor canım ben de çok zorlanmıştım geçen sene. İstanbul için de elimden geleni yapaarım :)

biz o işleri banyoda hallediyorduk canım :)
Ben de öyle dusunuyrm :)

Havaların ne olacağı belli olmuyor eve uzun sure de gitmeyi dusunmuyrm çoğunu gotururum ben yine de ama ondan önce inşallah yurt çıkar evim İst te okul da istte ama çok uzak günde dört beş saatim yolda geciyo burdan yalovaya ayni surede gidip geliyrm mesela :)

Bizde ev düşündük ama sonra tek tek vazgeçtiler kaldım ortada okulun yurdu yapıldı yanina onu dusunuyrm ama önce yurt dışından gelenler sonra şehir dışı diye kademeli gidecekmis, cok sinirlendim yurt dışından gelen çok öğrenci var hepsi doldurur orayı onlar gitsin okulun 4tane anlaşmalı yurdu var onda kalsın hocaya da ayni boyle soyledim çok sacmaladilar bu sefer

Bizde ev düşündük ama sonra tek tek vazgeçtiler kaldım ortada okulun yurdu yapıldı yanina onu dusunuyrm ama önce yurt dışından gelenler sonra şehir dışı diye kademeli gidecekmis, cok sinirlendim yurt dışından gelen çok öğrenci var hepsi doldurur orayı onlar gitsin okulun 4tane anlaşmalı yurdu var onda kalsın hocaya da ayni boyle soyledim çok sacmaladilar bu sefer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

hangi şehir hangi okul? bir kaç yurt yada düşünürsen ev arkadaşı önerebilirim tabi istanbulsa :)

hangi şehir hangi okul? bir kaç yurt yada düşünürsen ev arkadaşı önerebilirim tabi istanbulsa :)[/QUOTE]

İst. Okul sefakoyde. Yurt olursa daha iyi olur tabi fiyatı uygun olursa. Bizimkiler tanimadigim kişilerle ev tutmama izin vermez :)

hangi şehir hangi okul? bir kaç yurt yada düşünürsen ev arkadaşı önerebilirim tabi istanbulsa :)

İst. Okul sefakoyde. Yurt olursa daha iyi olur tabi fiyatı uygun olursa. Bizimkiler tanimadigim kişilerle ev tutmama izin vermez :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

isim vermek yasak mı bilmiyorum değilse iki yurt maddi olrak uygun olmalarıyla beraber ortamı da güzeldi. tabi maddi durumunu bilmiyorum hani

isim vermek yasak mı bilmiyorum değilse iki yurt maddi olrak uygun olmalarıyla beraber ortamı da güzeldi. tabi maddi durumunu bilmiyorum hani[/QUOTE]

Ozelden mesaj at canım :)

bu bahsedilen eşyaların büyük çoğunlugu bavuldan bile çıkmadan eve geliyor tecrübeyle sabit :)

bol çamaşır bol corap. boldan kastım sizi soyle en az bi yirmi gün idare edebilsin kanguru. zaten bu olmazsa yurtta nasil yasanir bilmiyorum. en en en onemlisi uzatma kablosu. nasil hayat kurtariyor bi bilseniz. annemin aklina gelmişti de koymustu yanima. e tabi priz yatağa uzak sarjin olmuyor telefin sarjdayken oynaman mumkun degil. ama uzatma kablosu olunca ve ucunda besli falan prizi varsa tadindan yenmiyor. biz baska odalara oturmaya giderken bike goturuyorduk onsuz nefes alinmiyor inan ki.
ya bir senem yurtta geçti, oyle sacma bi insan vardi ki odamda, ne kadar sikintilar cekim agzimda ayni anda 7 tane uçuk cikti ateşler içinde yattim kendimi sıkmaktan ama o gunler geçince aklimda hep iyi anilar kaldi. oyle guzel seyler de yaşadım ki. evimden ilk defa ayrilmisim aglayip zirlarken bi yandan gozumun yaşını silip bi yandan batak oynuyordum cok güzel cok ozel gunler cok iyi insanlar da tanıdım melek yuzlu seytanlar da. insallah yeni giden arkadaslarimin hepsi sadece cok guzel anilarla ayrilir yurdundan. ben bu sene evdeyim ama yurt ortamini cok ozleyecegimden eminim.

merhaba ben bu yıl üniversiteye gideceğim yanıma neler almam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…