Üniversiteye giderken gerekli şeyler

sanırım hiç bir makarna o kadar imkansızlıklar içinde yapılmış ketılda pişen makarna kadar güzel gelemez bana :)

ben evimde okuycam başka forumda liste yapmışlar yardımcı olur diye yazdım

Evet gercekten cok meshur.bizim isitici birgun tum yurdun sigortasini attirmisti.tamda sinav zamani.bizde hic bisey olmamis gibi ciktik odadan "noldu ya" falan yaptik :) cok iyidi.

Plastik sebzelik!

Sebze koymak için değil tabii, eşyalarınızı koymanız için. :)

ben daha hiç bir hazırlıga girmedim liste yapmayda üşeniyorum ya inş. birşey unutmadan gidrim burdan

Kızlar her p.tesi yedekler için yurt açıklanacakmış
Saat kaçta açıklanıyo bileniniz var mı ?
Kayıt süresi kaç gün ?

Evet gercekten cok meshur.bizim isitici birgun tum yurdun sigortasini attirmisti.tamda sinav zamani.bizde hic bisey olmamis gibi ciktik odadan "noldu ya" falan yaptik :) cok iyidi.

odanın sigortası kaldırmaz onu. banyo lavabolarında yapacan

alabildiğiniz her şeyi evinizden götürün orda ilk ay nasıl para harcayacaksınız bir bilseniz... aç gezersiniz sonra söylemesi

benim bütün param bitmişti sanırım ekime kadar yemek fişi de yoktu devlet yurdunda kalacaklar için diyorum.

Niye öyle yazdın tatlım yaaa zamanında baya yazmıştım ben buraya,öğrenmek istediğiniz şeyler varsa yardımcı olurum elimden geldiğince...

Kayıt süresi kaç gün ?

bunun cevabını istyoruz canım çok teşkkr ederiz :)

Kayıt süresi kaç gün ?

bunun cevabını istyoruz canım çok teşkkr ederiz :)

onu asıyorlar yurtta liste olarak sürekli. bunu biliyorum sadece. bana asilden çıkmıştı direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…