Üniversiteye giderken gerekli şeyler

benım kalcagım yurt camasır yıkama makinası kullanımı için para almıyormus deterjan falan götürmeli miyim

Selam arkadaşlar :)) inşallah bende bu sene mezun oluyorum liseden, üniversite içinde yurtta kalmayı düşünüyorum, bu forumda konuşmak istedim sizinlee

Selam arkadaşlar :)) inşallah bende bu sene mezun oluyorum liseden, üniversite içinde yurtta kalmayı düşünüyorum, bu forumda konuşmak istedim sizinlee
aynen canım.ben de bu sene başlıycam insAllah. tabi tercih sonuçlarını bekliyorum :)) ben de yurtta yaşadığınız sorunları merak ediyorum :))

Bornoz, tirnak makasi ,sac kurutma makinesi , epilator ayna cimbiz :) eb önemlisi sac duzlestirici ve maşa :)) kupani al bide :) ekstra terlik al sanırım bu kadar. Birde agri kesici ilac ve soguk alginligi ilaclarini eksik etme vize final haftasi universitelerde grip salgini oluyo :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu malzemeleri almazdan evvel nasıl muhafaza edebilirsin onu da düşün :) ben yurtta kalmadım ama yüzsüz, beleşçi arkadaşlar için önlemini al mutlaka

ve en önemlisi epilasyon aleti bence

ıhmm çok mantıklı :114: ama birde bunu kullanabilecek ortam olur mu oda var :18:
bu arada ben de tercihlerimi yapıp sonuç bekleyenlerdenim :)

Ben İstanbul da oturuyrm okulum da isyanbulda ama çok uzak iki saatte gidip iki saatte geliyrm metrobüs olmasa evden sabah beş de cikmam gerekicek ilk seneyi atlattım gide gele ama dayanamıyorum kızlarla ev tutucaktim dört kisiydik sattılar beni simdi okulun yanina yurt acikiyo ucuz olacak diyolar orda kalmayı dusunyyrm. Ama epilasyon yapmak benim de kafama çok takiliyo ben çok tüylü bi insan olarak nerdeyse her yerimi alıyorum yaa evde rahatim orda nasıl yapcam bilmiyrm

kesinlikle katılıyorum sana bazı arkadaşlarım lazerle kökten kurtuldular iyi oldu onlar için bu arada nerede hangi bölümü okuyosun ?
:26:

kesinlikle katılıyorum sana bazı arkadaşlarım lazerle kökten kurtuldular iyi oldu onlar için bu arada nerede hangi bölümü okuyosun ?
:26:

Saba hattin za im üni de hemşi relik okuyrm. Sınıftan bi arkadaşı mla konuştum beraber ayni odada kalalum dedim dusunuyrm da iki kişilik odada kalsak onunl a beraber daha rahat olurum tanıma dığımız insanlar içinde ihtiyaclarimi halledemem o kızdan da cekinicem ama olsun iyi kız çocuk gibi biraz garip karşılamaz beni. Kiyafetlerimi orda yikatamam karışır falan off çok sıkıntılı isler bunlar ailemden ayrı yasamak bu ka dar koymuyo bana

zor ama üstesinden gelirsen hemşire olucaksın ve hemşireler güçlüdür :)) ben o zmanlar kendimi çok aciz hissediyorum aslında onu üstümden atabilsem daha normal karşılayabirim belki o an ama şimdi çok çekiniyorum :/ gecenin bir körü kalkıp sesizce işimi halletmeyi düşünmüşlüğümde vardır ne kadar uygulanabilir olur onu bilemiyorum ama :)

Epilasyon aletiyse gece pek yapılabilecek gibi gorunmuyo benim öyle mesela ağda çok zamanımı alıyor epilator jilet artik halledyrm. Yurtta herhalde banyoya gecerim öyle hallederim. Lazere gitmek istiyrm da bu sene pek mümkün görünmüyor anca seneye bazen isyan ediyrm niye bu kadar killi doğdum diye göbeğimde bile kocaman kocaman kıllar var düşün küçükken sakallarim vardı ya dalga geciyolardi çok uzuluyodum

üzülme artık herşeyin kolayı var sadece biraz daha özgüven lazım ki temizlerken utanmayalım :2: jilet ve krem kolay ama sert çıkartıyor ve çok çabuk yenisi yerine geliyor aslında en iyi yol ağda bence o da can acıtıyor şimdiye kadar nasıl hallediyordun işini peki ?

Ben hep epilasyon aletiyle aliyrm kil dönmesi olunca jilet ama o da koluma bacagima sadece diğer yerler epilasyon aleti evde çok rahatim odama kapaniyrm hallediyrm iki günde bir yapiyrm banyo yapacağım icin. Orda tek kişilik odada kalsam hic sorun değil epilasyon yapmaya usenmiyorum ama iki kişilik odada kalcam arkadaşimla öyle anlaştık. Biraz cekinicem ama yine hallederim sanırım, ben neyse de sen tanımadığın insanlarla kalacaksın o çok kotu olur senin icin, gerçi onların da ağda ihtiyacı olucak bunu düşünürsek biraz da olsa içimiz rahat eder

evet ya sen yine iki kişilk odada ben daha nereye gieceğim hatta gideceğim bile belli değil :26: inşaalah giderim

evet ya sen yine iki kişilk odada ben daha nereye gieceğim hatta gideceğim bile belli değil :26: inşaalah giderim

İnşallah :) peki hangi bölümleri hangi unileri yazdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…