Üniversiteye giderken gerekli şeyler

ders onayı dedıgı kayıttan bır sure sonra danısmana gıdıp kayıt oldugunuza daır cıktı almak demek onlar da ımzalıyorlar. o kagıtta derslerınız yazıyor.

birinci sınıflar ders seçmiyo diye duymuştum :S doğruluğu ne?

selam kızlar
yeni katıldım aranıza bende sizin gibi ne götürsemin derdindeyim. evden uzak 9 saat yolculuk var yani bana
yazdıklarınızı gördüm ayy aynı been diyorum.bende böyle düşünmüştüm bende böyle demiştim demekten kendimi alamıyorum.
hepimiz için hayırlı olur inşallah...

son olarak bişey sorucam kyk yurdu için başvuru yapan arkadaşlara.
biliyosunuz 28 ine kadar uzatıldı tarih yani düzenleme yapabiliyoruz. yurt seçerken öncelikle yüksek ücretli yurtlara olarak seçtim ben doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum.sizler nasıl yaptınız? yoksa öncelikle genel yurtlara mı seçmeliydim?

etrafımda kimselerin bilgisi yok bu konuyla ilgili.kayıt süresi bitmeden cevaplarınızı bekliyorum...

Bende öncelikli yüksek ücretli yurt seçmeyi düşünüyodum
Ama onu seçince yeri geliyo bir yıl yedekte bekliyomuşsun
Onun için öncelikli genel yurt dedim,o zaman ikisi içinde sıra mı ne veriyolarmış
Yinede sen bilirsin

bana sicil kaydı birtane verdiler .s adam ters birine benziyordu üniden istemezler gerek yok dedi başka bişey demedi vermedi ikinciyi :S

Kızlar sicil kaydını yurt çin mi istiyorlar? Nerde yazıyo açıklama :S

yurt için istiyorlar canım. öle bi yazı nerde var bilmiyorum ben telefonla arayıp sormuştum. bugün almaya gittiğimde başkalarıda vardı yurt için aldılar hep. üniden istemiyolar diye biliyorum inşaallah doğru biliyorumdur

Üniden istemiyorlar onu biliyorum. Kyk gerekli açıklamayı yapar sanırım yurtları açıkladıktan sonra. 2 Eylüle kadar açıklancakmış zaten

hımm değiştiriyim o zaman.zaten büyük ihtimalle yedekte beklicem az bekliyim bari

Topic topic gezip iyi haberi bildiriyosun
Saol valla,kamu hizmeti yapmış gibisin şuan

sizlerin yazdıklarnı okudukça eskiye dönüyom takip ediyom sizi
gördüm haberi söliyim dedim
kızlar stv haber arınç soruları cevaplıyo alt yazı normal öğretim harçları kaldırıldı
atv ünv harçları kaldırıldı demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…