Üniversiteye giderken gerekli şeyler

Trt örgün ve açıkta kalkmış diye bildirmiş :26:

arkadaşların üniversitenin harçlarının kalkması konusunda bir bilgisi olan kaynağı olan link paylaşabilirmi acabaaaa

Canım link veremicem ama az önce yemek yerken açıklama yapıldı trt de,birinci öğretim ve açıköğretim harç paraları kalkmış gözünüzaydın

Canım link veremicem ama az önce yemek yerken açıklama yapıldı trt de,birinci öğretim ve açıköğretim harç paraları kalkmış gözünüzaydın
super ben şimdi kayıt yenileme zamanındada para ödemicem değilmi çok mutluyumyaaaaaaaaaaaaaaaaa sağol cnm hepimizin gözüaydın

Son düzenleme:
Kızlar kayıt için veli kimliği gibi şeyler gerekmiyo değil mi
Lise gibi falan değildir heralde

kızlar bende bugun yurda kayıt oldum gerçi apartmış ama yut gibi oda bakalım 3kişilik odada beni nasıl bir süprizler bekleyecek

Parasıyla değil mi,verse ne olacak yani
Böyle tripli memlurlarada hastayım zaten

bnde nefret ediyorum öle memurlardan

ama ücretsizdi tatlım ondan tirplere girdi bu galiba .s

ünide sitede yazmıyo aradık sorduk söylemediler inşaallah son anda istemezler

bnde nefret ediyorum öle memurlardan

ama ücretsizdi tatlım ondan tirplere girdi bu galiba .s

ünide sitede yazmıyo aradık sorduk söylemediler inşaallah son anda istemezler

İnşallah canım
Yurt mu istiyomuş sadece,yurtta çıkmassa elde kalacaklar zaten

sağlık raporunu nereden alıcaz sağlık ocağı mı yoksa devlet hastanesinden mi ? devlet hastanesinden alıcaksak hangi bölüm verir ?

sağlık raporunu nereden alıcaz sağlık ocağı mı yoksa devlet hastanesinden mi ? devlet hastanesinden alıcaksak hangi bölüm verir ?

ben 2005 te sağlık ocağından aldım.şimdi aile hekimleri geldiği için aile hekiminde alınıyor diye biliyorum

bende gidip sağlık ocağından alsam sorun çıkmaz heralde değilmi yurt için alıcam . hastaneye çıkarsam doktor doktor dolaşmam gerekicek

canım aile hekimliği geldiği için vericekelrini sanmıyorum önce aile hekimine danış o şekilde git.zaten sağlık raporu dedikleri kan ve akciğer filmi o kadar

peki dahiliyeden mi yapılıyor annem yarın gideriz diyorduda bilinçli gidelim

aile hekimine gitmedin sanırım hiç
aile hekimine git no al 5 dk içinde sıra geliyo saat 11 e kadar kan tahlili ordan alıyolar.aç olman lazım.yarın yaparsan cuma alırsın sonuçları 30 ağustostan dolayı.film için verem savaşa yönlendirir zaten.
ama en sağlıklısı yarın 8.30 dan sonra aile hekiminin bağlı olduğu sağlık ocağnı ara yurt için sağlık raporu alıcam nasıl yapabilirim diye soru canım

yok kızzzz gittiiimmm hastanede demek istemiştim oraya gitsem dahiliye bölümünden mi alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…