• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteye giderken gerekli şeyler

Alışabildin mi duruma ?
Kayıtlar ne zaman sizin ?

alıştım canım alıştım ilk günlerde hayal kırıklığı filan olmuştu ama bölümüm iyi sonuçta yani sevdim zamanla (şükür):)
kayıt 3-4 eylül. 3 eylülde gitcez gelcez birgün yeterde artar bile heralde dimi?

Son düzenleme:
alıştım canım alıştım ilk günlerde hayal kırıklığı filan olmuştu ama bölümüm iyi sonuçta yani sevdim zamanla (şükür):)
kayıt 3-4 eylül. 3 eylülde gitcez gelcez birgün yeterde artar bile heralde dimi?

Yeter diye düşünüyorum
Bende aynı gün dönmeyi düşünüyorum :31:
Gıda müh. değil mi senin ?

İnşallah olur
Kpss ile mi alıyomuş :26:

evet kpss ile alıyomuş :( çoook zor biliyorum ama deniycem en azından. hem 4 yıl sonra belki kazanmak kolay olur
inşaallah devlet olur
özelde çıkış saatin belli değil tatilin doğru düzgün yok özel sektör kötü :S

Son düzenleme:
evet kpss ile alıyomuş :( çoook zor biliyorum ama deniycem en azından. hem 4 yıl sonra belki kazanmak kolay olur
inşaallah devlet olur
özelde çıkış saatin belli değil tatilin doğru düzgün yok özel sektör kötü :S

Şimdiden böyle düşünme
Hele bi bitirde,o zaman dert edersin
Olur inşallah ilk girişinde :31:

Benimde henüz hiçbişey yok elimde :1:
Kimlik fotokopisini bile almadım daha,düşün
Bi tembellik varki sorma :1:

biran önce başla tatlım sonra elin ayağına dolaşır
2 gündür başladım bende hazırlıklara alıncak şeyler vardı bi sürü çoğunu aldım galiba
kanguru aradım bulamadım gibi birşey annem dikiş biliyo ama nefret ediyo :( bi terziyi mutlu etcez artık :)

biran önce başla tatlım sonra elin ayağına dolaşır
2 gündür başladım bende hazırlıklara alıncak şeyler vardı bi sürü çoğunu aldım galiba
kanguru aradım bulamadım gibi birşey annem dikiş biliyo ama nefret ediyo :( bi terziyi mutlu etcez artık :)

Ben bi tel toka bile almadım kendime daha :1:
Kanguru ikea'da var diyolar ama sen bilirsin tabi :26:

Ben bi tel toka bile almadım kendime daha :1:
Kanguru ikea'da var diyolar ama sen bilirsin tabi :26:

koçtaşta var diye okudum burda gittim baktım çok tipsizdi :1:
20 bölmeli her bölmeye tek terlik sığar anca o şekilde yapılmış hiç beğenmedim ikeadaki nasıl acaba :S birde bize yakınlarda varmıdır ki :S hiç görmedim

koçtaşta var diye okudum burda gittim baktım çok tipsizdi :1:
20 bölmeli her bölmeye tek terlik sığar anca o şekilde yapılmış hiç beğenmedim ikeadaki nasıl acaba :S birde bize yakınlarda varmıdır ki :S hiç görmedim

Kendine göre kullanışlı olacağın şekilde yaptırman daha mantıklı tabi
Kanguruya şampuan,krem,siş fırçası-macunu,tarak falan koyuyolar zaten sanırım :1:
Gidip öğreneceğiz artık tecrübelilerden :1:
Koçtaş'ta ne kadardı kanguru ?

Kendine göre kullanışlı olacağın şekilde yaptırman daha mantıklı tabi
Kanguruya şampuan,krem,siş fırçası-macunu,tarak falan koyuyolar zaten sanırım :1:
Gidip öğreneceğiz artık tecrübelilerden :1:
Koçtaş'ta ne kadardı kanguru ?

13.90 tatlım (14 tl olsa kimse alamazdı zaten :1: ) birde enide çok geniş geldi bana dolaplar o kadar geniş enli olcağını sanmıyorum

13.90 :27:
Dolaplar minicik,bu konuda daha önce paylaşılmıştı hatta :26:

hepsiburada.com da daha güzeli 8.30 hemde güllü dallı değil koçtaştaki gibi

evet minicik dolaba koçtaştaki olmaz :S belki başka koçtaşlarda farklı modellerde olabilir ben böyle dedim diye bakmamazlık etme sen :)

hepsiburada.com da daha güzeli 8.30 hemde güllü dallı değil koçtaştaki gibi

evet minicik dolaba koçtaştaki olmaz :S belki başka koçtaşlarda farklı modellerde olabilir ben böyle dedim diye bakmamazlık etme sen :)

Bakarım bakarım :1:
Dersler ne zaman başlıyo sizin ?

24 Eylül'de başlıyo bizim
Ders onayı ne acaba :1:

ders onayı dedıgı kayıttan bır sure sonra danısmana gıdıp kayıt oldugunuza daır cıktı almak demek onlar da ımzalıyorlar. o kagıtta derslerınız yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back