yok kızzzz gittiiimmmhastanede demek istemiştim oraya gitsem dahiliye bölümünden mi alabilirim
bak şimdi bende hastaneden yaptırmadım bu işlemleri önceden sağlık ocğından alıyodum şimdi aile hekiminin bağlı olduğu yerden alıyom
bana sicil kaydı birtane verdiler .s adam ters birine benziyordu üniden istemezler gerek yok dedi başka bişey demedi vermedi ikinciyi :S
topikte kimse kalmamış :) eskisi gibi olsun sorularımız varr :) ben bu yıl sınava girecem ama merak ediyorum. kayseride yaşıyorum. burda üniversite okumak istemiyorum. ucuz bi şehirde değil zaten. başka yerde okuyan arkadaşlarım var anneleri falan cok zor diyor. maddi olarak farklı ilde okumak zormuş. aylık 500 lira versek bile yetmiyor diyorlar. yanlış hatırlamıyorsam aksarayda mı okuyordu o arkadaşım. ama bıraktı okulu. gerçekten aylık 500 bile yetmiyor mu ??? yurt+okul ikiside devlet olursa toplam ne kadar gider ki aylık.? cevaplayın lütfen..._??? birde en kolay rahat hem maddi hem manevi yani ortam olarak iyi olarak hangi illeri önerirsiniz ?
Ben geçen sene Aydın'daydım ama öyle zor bir yanı sadece annelere, çocuklar eğleniyortopikte kimse kalmamış :) eskisi gibi olsun sorularımız varr :) ben bu yıl sınava girecem ama merak ediyorum. kayseride yaşıyorum. burda üniversite okumak istemiyorum. ucuz bi şehirde değil zaten. başka yerde okuyan arkadaşlarım var anneleri falan cok zor diyor. maddi olarak farklı ilde okumak zormuş. aylık 500 lira versek bile yetmiyor diyorlar. yanlış hatırlamıyorsam aksarayda mı okuyordu o arkadaşım. ama bıraktı okulu. gerçekten aylık 500 bile yetmiyor mu ??? yurt+okul ikiside devlet olursa toplam ne kadar gider ki aylık.? cevaplayın lütfen..._??? birde en kolay rahat hem maddi hem manevi yani ortam olarak iyi olarak hangi illeri önerirsiniz ?
Kızlar devlet yurdu için sağlık raporu gerekiyo mu ?
Kyk'nın sitesinde;öncelik belgesi ve 6 vesikalık yazıyo sadece :44:
bende anlayamadım valla.sicil kaydı falanda istiyolarmış ama bunula ilgili sitede hiç bi bilgi yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?