Aydında yeni açılan devlet yurdunda kaldım ben AB standartlarına göreydi 3er kişilik odalar, her kişiye kitaplık, ayakkabılık, kocaman bir dolap, dolabın üzerinde yüklük tarzı bir şey, bazalı yataklar, buzdolabı, son model banyosu (her oda içinde) ve kitaplık ışıklandırmaları, 3er tane prizi falan vardı özel yurdun on katıydı direk. Ve benim tavsiyem çok gereksiz eşya almayın mesela ütü aslında gereksiz, iğne iplik de öyle, zinciri ve kilidi ordan alabilirsiniz. Dolaplar çok büyük diye ben kanguruya ihtiyaç duymamıştım ama önceden almıştım Avon'un hediyesiydi sanırım normal bu görünen kangurulardan değildi ama yine de işe yarar, gene götürüyorum çünkü hazırlık bitti artık Kuşadası'nda olacağım. Düşünüyorum ne lazım diye işte kendi çıkarttığım listenin birazı:
Götürülecekler
Şemsiye
Ütü (küçük ütü mümkünse)
hurç
bolca iç çamaşırı
çorap
törpü
tabak
termoslu kupa
termossuz kupa
biraz bulaşık deterjanı
sünger
tarak
ayna
fotoğraf
terlik
ufak tefek atıştırmalıklar
çengelli iğne
1 top tuvalet kağıdı
çabuk çorba, sallama çay, kahve, şeker, tuz
fener
p
çay kaşığı.
Listedeki bazı şeyler saçma gelmesin bu sene için hazırladığım liste geçen sene her şeyi tecrübe ettim arkadaşlar
bir de ben de şifreli kilit kullanıyordum geçen sene unutuverdim şifreyi, kilidi kırmak 1-2 dakikamı aldı... Şifreli kullanmak iyi ama şu ufak boy kilitlilerden alıp zincirin en ucuna takın, ben öyle yaptım bir ara, daha rahattı içim çünkü malum laptop, fotoğraf makinesi, düzleştiri, maşa, annemin iş yerinden arta kalan profesyonel makyaj malzemeleri falan... aklıma geldikçe yazarım :)