Üniversiteye giderken gerekli şeyler

bende dersanesine gitmiştim malum olan orda yurtlarda falan kalırdık ayy o sözde ablalrın üsütünde bi havlar bi havalar hepsi biribirnden gıcık o yüzden bidaha dedim gözüm görmesin bıktım bende kalmam tbi seninde dediğin gibi hepsi aynıda olmuyo ama geneli böyle sanırsam

YagmurunElleri aynen bende senin gibiyim hiç kimsede kalamam öyle hemen evimi özlerim bende napıcam çok merak ediyorum anlaşabilicekmiyim oda arkadaşlarımla nasıl insanlarla karşılaşıcam inş. hepimizi iyi arkadaşlıklar kurarız

İnşallah
6-8 kişilik odalarda elbet biriyle anlaşırız diye düşünüyorum ama bellide olmaz tabi
Kazanması bi dert okuması bi dert

ayneen aynenn:) Allahtan bu sene kurtuldum göbüşler atıyorum:) hele birde herşeye karışmaları yok mu evet aynı değil hepsi ama işte 100ünden 10u iyidir anca

İnşallah
6-8 kişilik odalarda elbet biriyle anlaşırız diye düşünüyorum ama bellide olmaz tabi
Kazanması bi dert okuması bi dert

devlet yurdu çıkıcakmı bakalım bana çıkmaz gibi geliyo bende her ihtimale karşı bi yurdu kafama koydum 3 kişilik odalardan birinde kalıcam bakalım nasıl olucak valla ya sürekli stres stres beni koysalar bi yere öylece kafam boş olsam ne kadar güzel olurduu

ayneen aynenn:) Allahtan bu sene kurtuldum göbüşler atıyorum:) hele birde herşeye karışmaları yok mu evet aynı değil hepsi ama işte 100ünden 10u iyidir anca

ablaya onlar dinlemek zorundası bide hocanızı ararız bu saatte kızlar diye tehdit ediyolar bi gün bitanesine bizim arkadaşın teki güzel bi kavga etmişti yani resmen herşeyi edmrediyolardı

ablaya onlar dinlemek zorundası bide hocanızı ararız bu saatte kızlar diye tehdit ediyolar bi gün bitanesine bizim arkadaşın teki güzel bi kavga etmişti yani resmen herşeyi edmrediyolardı
ya ben ortaokulda kaldım onların evlerinde yurtlarında ama çekilmez yani...Bidaha kalmak istemem valla

ben bu sene dersanede fem e gittim kamplarına falan katıldım gayet biliyorum ne mal olduklarını son çare olarak aklımda onların yurtları var yoksa sokakta kalcam yani yoksa ben de hiç hazzetmiyorum bizzat kuzenim kaldı o da söylüyo son çare olarak düşün diye

yinede sen bilirsin ama son çare olarak bile düşünülmezler aslında :)

ben 3 sene feme gittim canım artık çözdüm nerdeyse onları ya kalmazsın kalmaz sokakta yoksa onlarınki çekilecek gibi değil

yarın evrak işlerini halledicem.

yurt için adliyeden sicil kaydı alıcam üniden de isterlermi? sitede evrak listesinde yazmıyo

üni için ikametgah kağıdı çıkartırcam yurt için gerekli olurmuki aradım sordum evraklarda ikametgah kağıdını söylemediler ?

Sen herşeyden ikişer ikişer alıver ne olacağı belli olmaz

Bilemiyorum istemezler sanırım :26:
Garanti olsun istiyosan 3 tane al istersen

2 tane alıyım ben üçüncüsü neye gerekcek sanki :S gerekirsede yalvar yakar yaparım :S ders için geldiğim zaman getiririm diye :S tamam derler heralde o kadar katı olmazlar inşaallah binküsür km yol gitcem

2 tane alıyım ben üçüncüsü neye gerekcek sanki :S gerekirsede yalvar yakar yaparım :S ders için geldiğim zaman getiririm diye :S tamam derler heralde o kadar katı olmazlar inşaallah binküsür km yol gitcem

İstanbul'dan mı gidecektin sen Erzurum'a ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…