Güzel yere benziyomuş cidden
Bizim evde bahçeli falandır,yabancılık çekmem burda
Kayıt için gittiğimde uğrarım belki burayada bilgi almak için
Çok saol
zaten kayıt yerinde hem bu apart görevlilier hemde broşürleri oluyo genelde.tanıtım yapmak amaçlı.ama kayıdını erken yaptır öleden sonra apartları gezmeye başla derim gitmeden netten bak yerlerine hangisi daha çok hoşuna gittiyse oraya git önce çünkü yer kalmama durmu oluyo malesef.telefonlarınıda al.diğer gittiğin yeri beğenmezsen hemen ara ilk yeri telefonla karar verdik yer ayırın geliyos de
çok kişi benim kaldığım yerde kalmak istemiş yer yok demişler 5 katlı her katta 19 kişi kala bilen yerde düşün yani
Sen memnun muydun kaldığın yerden
Burdan yada özelden yazar mısın bana :26:
canım benim kaldığım yer kütahyada değil.okul kütahyaya bağlıydı
memnun olmadığım için eve çıktım
Anladım
Afyondayın sanırım sen
kızlar var mı benim gibi içinde heves olmayan :26:
Ben
Hiç yerimden kalkasım yok,kayıt için belgeleri toplayasım bile yok
aynen şimdi bir de evde huzursuzum gitmek istiyorum ama gitmek istediğim yer okul değilyani nerde olacağıma karar veremiyorum yeni bi ortama girmeye hevesim yok arkadaşlarım pek hevesli bende 1 gram yok
Ay canım al benden de o kadar
Yersiz bi sıkıntı hali içerisindeyim bende
İstanbul'da mı yaşıyosunuz normalde de,ailenden ayrılacak mısın ?
yok canım bursada yaşıyoruz ailemden ayrılıcam ben alışkınım ayrılıklara da yeni bir ortamdan çekiniyorum 3 ay tatil boyunca fonksiyonlarımı yitirdim üşengeçlik hat safhada yerimden kalkasım yoksen ilk defa mı ayrılacaksın evden
Malesef ilk defa ayrılacağım
Ben evinden başka biyerde kalamayan bi tipim,ne amcamda,halamda falan kalırım nede arkadaşlarımda
İş başa düşünce insan mecbur kalıyo ayrılmaya
Senin için o yönden iyi olacak desene,liseyide evden uzakta okudun sanırım
Sizin kayıtlar ne zaman ?
evet lise son u ayrı okudum tayin durumları yüzünden . ama ben hep 3 aylık falan teyzemin yanına giderdim tek başıma tatillere ailemin gözünde hep uçan bir kuş olmuşumdurbenim kayıt tek gün 4 eylülde senin?
4-7 arası benimde
Aynı gün kaydımı yapıp dönmeyi düşünüyorum
iyi olur ya. yurtta mı kalacaksın ?
Çıkarsa evet,ama çıkacağını sanmıyorum hiç
Sen hallettin mi kalacak yer işini ?
bende kyk yı bekliyorum olmazsa özel yurt ama özel yurtlar şimdiden doldu diyorlar. kyk dan umudum var. artık son çare sokakta kalmaktansa cemaat yurduna gidicem
bende kyk yı bekliyorum olmazsa özel yurt ama özel yurtlar şimdiden doldu diyorlar. kyk dan umudum var. artık son çare sokakta kalmaktansa cemaat yurduna gidicem
kızlar var mı benim gibi içinde heves olmayan :26: