Üniversiteye giderken gerekli şeyler

Öyle olmuyo malesef. Ben eğitim fakültesiyim ama ilk 5 tercihinizin hem hepsi eğitim fakültesi olacak hem de hepsi birinci öğretim olacak.
Ben ikinci öğretim de yazmıştım. O yüzden gelmeyecek bana burs

Cidden mii 7. tercihim geldi bilseydim daha öne yazardımmm

ben apartta kalıcam ama yemekli apart.evet yorgan battaniye nevresimi kendim götüreceğim biliyorum :))

sabıka kaydı kesin gereklimi ? kayıt için gerekli belgelerin içinde yazmıyor ama benim üni.de :s

ben apartta kalıcam ama yemekli apart.evet yorgan battaniye nevresimi kendim götüreceğim biliyorum :))

inşalah benim yaşadıklarımı yaşamazsın :13:
aparta kayıtta çamaşır mak ücretsiz dendi ücreli çıktı damacana su alıyoduk odaya ücretli 2 günde bir temizlik var dendi 4. ay sonunda görevliyi aarıyoduk süpürge nerde diyoduk 2 katta alın siz diyolardu yüzsüzce he bide dedikodunu en fazlasını öğrenciler değil apart görevlilieri yapıyodu tabi ben verdim ağzının payını

bide normal öğretimsen yemek konusunda şanslısın iö için apartta yemek sonu kalır

banada hiçbi ücret yok ek dedilerr.i.ö ben 7,30da bitiyo aksam yemeği dediler.ben i.ö nolcak dedim. 2.ögretim ögrencimiz çok onlara göre tekrar yemek servisi olacak dediler :) bide ben netten görüşüp ayırttırdım yerimi kaporayla

ben senin yerinde olsam apartta yemek işine hiç girmem okulda yamak oluyo 17.30-18.30 arası yemek çıkar en fazla 2 tlye 4 çeşit yemek yersin
çünkü en erken dersin 3 te başlayıp bazen gece 11 de biticek
ben 11 de dersten çıktığımı bilirim

ay bilmiyorum ya hangi üniydi

dumlupınar canım ama o zmanlar bilecik fak ydi.şimdi bilecik ünv olduğu yer

hmm.ben esogü deyim.bazı günler derslermiz 10da bazen 15te başlıyomş insallah haftanın bazı günleri en azından 2 günü bu şekilde olur hep aksam sıkılırım ben

Anam,bende Dumlupınar'lı oldum
Var mı bize tavsiyelerin

sen kampüstesin kampüsün tadını çıkar.ben kampüse diploama almaya gittim sadece
valla iibf nin ordan rektörlüğe yürüyene kadar canım çıktı
kütahya ayrı bi şehir kampüs ayrı bi şehir 20-25 dak minibüsle gidiyosun kampüse.minibüs dediğim 21 likmi ne eski otobüsler varya onlardan yanlış hatırlamıyosam 2010 da 1 tlydi :2: kütahya otogarı çok iyi merkezi tam gençlik merkezi her yer cafe okudl etkinlikler çok oluyo bahar şenlikleri harika giden ark lar söledikleri
ama dezavantaj derslere genelde asistan yada araştırm görevlisi giriyo

Cevap için çok saol
Ben hiç öyle gençlere uygun biyer değil diye düşünüp üzülüyodum biraz
İstanbul'dan gideceğim birde,onun için çekiniyodum
Okulla merkez uzakmış zaten,o da ayrı bi olay zaten
Kuzenim orda kıza ilk olarak maç izleyebileceğim biyer var mı diye sordum
Varmış şükür

özel yurt apartta kalıcak kızlar bi de şunda uyanık olun.ben 1 sene kaldım sonra tatile çıktık.yaz tatilinde konuştum ailemle eve çıkıcaktım okullar kapandıktan sonra 1 ay sonra apartta döndüm çıkıcam dedim.zor çıktım.gerekçe şu önümüzdeki yılın senetlerini hazırlamışlar daha önce haber vermemiz gerekmiş çirkinliği o kdar uzattılar ya siz yoktunuz eşyalarına biz göz kulak olduk.ee sen dönem bitince kalabilir demiştin.sonra 0 zaman 200 dolarlık senety imzalattılar her hangi birşey olursa eşyaya parayı ordan kesicekler.iki kişilik odada kalıyodum o da ark saçını boyadı damlatmış benden istedi parasını.kim yaptıysa ondan gidin alın dedim senedi vermiyolardı.çocuk esirgemeye bağış yapıcaklarmış genel prosedür buymuş.sen sendedi imzalarken böle demedin ama bana.ben bağış yapmak istersem yaparım dedim çirkefleştim 2005 yılı 200 dolardan bahsediyorum düşünün.aldım senedi.o kadar eşyayı 3. kattan indirdik elleri bağlı izlediler bizi.kapıyı çarptım çıktım sonunda.ve 2 kişilik o daya o zman 275 tl veriyodum aylık hesaplayın siz.mezun olduktan sonra dedim ki 1.sınıfta olsaydım şimdiki aklımla istanbulda özel yazardım 2005 te o zmanın parası 9milyara kadar para harcadım 10milyara kadir has hukuk alıyodu

Puuf gozum korktu

Aa quietnrkn şunuda sorayım sana
Kütahya'da öyle apart sistemi falan var mı ?
Tek kişilik wc-banyo odasında falan ?

rica ederim canım :13:

Puuf gozum korktu

canım gözün korkmasın artık tek başınasınız.aileniz yanınıza gelene kadar siz herşeyi halletmek zorundasınız.bende özellikle bu yüzden şehir dışında okumak istedim hiç ist yazmadım

Aa quietnrkn şunuda sorayım sana
Kütahya'da öyle apart sistemi falan var mı ?
Tek kişilik wc-banyo odasında falan ?

canım ordaki ark daşar erkek vardı o da kız arkadaşımın sevgilileri
ama kız yurdu olarak
Gzelyurt renci Ky - Ktahya
ben şimdi gitsem burda kalırdım şimdi baktım netten güzel sanki
apartlar çok var ama orda kalmadığım için yanlış bilgide vermek istemem ama gözüme güzel geldi

Güzel yere benziyomuş cidden
Bizim evde bahçeli falandır,yabancılık çekmem burda
Kayıt için gittiğimde uğrarım belki burayada bilgi almak için
Çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…