bizim yurtta da bazen öyle olaylar oluyo bi kız geliyo tencerem çalınmış diyo. o dediğinde haklısın madem orda kalacak paran var 1 tencereye mi muhtaçsın hastalık bu ya bi çeşit huy heralde kafamçokkarıştı öyle bi şeyim çalınsa tutanak tutturur tüm odaları aratırım valla malımın peşinde olduğumdan değil de sırf rezil etmek için
Millet kafasına göre fiyat koyuyor :roflol:
ay tövbe tövbe
kızlara da güvenemeyeceğiz artıkakannehir
rahat olamazsın da öyle birinin yanındakafamçokkarıştı
Evet, bu tipler ses çıkarmadıkça üzerimizdeki donu da çalarlar :roflol: :roflol: :roflol:
aynen öyle canım ya uzun süre giysilerini alıp banyoda giyinip çıkmış :1ninca:
iyi ki acele edip almamışım, dilim çok yandı da bu konudaöğrendim artık a.s
şey bi de ben onu merak ediyorum herkes üzerini odada mı değiştiriyor, yoksa banyoyaya mı gidiyor :kedi:
aynen öyle canım ya uzun süre giysilerini alıp banyoda giyinip çıkmış :1ninca:
Kızcağız kendisini oda erkek var gibi hissetmiş sapık kızın yüzünden. Bir de yüzsüzce senden tahrik oluyorum demesi çok çirkin
doro tamam canım okudum silebilirsin:)
doro bizim de oda arkadaşlarımız iyi olur inşAllah
ay şu anda bu topikte en gereksiz benim daha 1 senem var hiç biyeri kazanmadım nereyi istediğimi de bilmiyorum:roflol:
olsun canım bu tarz şeyleri şimdiden bilmenin çok faydası var emin ol olumunekankayizsmile
doro bizim de oda arkadaşlarımız iyi olur inşAllah
ay şu anda bu topikte en gereksiz benim daha 1 senem var hiç biyeri kazanmadım nereyi istediğimi de bilmiyorum:roflol:
evet canım hem bakalım seneye sizi bulabilecek miyim ben bunları öğrenmek için, hazır bulmuşken sorayım herşeyisempatiksalakcinni
giriş çıkış saati oluyor mu her yurtta?
Şimdikten deneyim sahibi olmuş kadar oldun zaten bu bilgilerle. delikafadulden
Burası da sayemizde geyik topiğine döndü, herkes öğrenmiştir artık sanırım nelerin götürülmesi gerektiğini, defalarca yazıldı liste bile çıkarıldı... delikafadulden delikafadulden delikafadulden