haa sen onu diyorsun anladım canım evet durumu olan tek kişilik odaya çıkıyor
ben de onu şımarıklık olarak buluyorum ya da 1+1 odalar var bizim kampüste ona çıktı bir arkadaş
durumu da iyi biliyorum yani ne gerek var zengindi ama sorunlu bi kızdı durmadan ağlardı duvarlar üstüme üstüme geliyor diye, sen tek kişilik odaya çıkarsan üstüne üstüne gelir tabi kasvet basar
hem de o kız 2 kişilik odadan çıkıp tek kişilik odaya geçti ilk başlarda çok rahat falan diyodu da bi yere kadar tabii. kızın sevgilisi vardı hatta oda tek taş yüzük almış, oda arkadaşı bu kızı yüzüğünü çalmış, parfümünü çalmış, dolapta ona ait şeyleri yiyomuş, mesela gider kendine çikolata meyve suyu falan alırsın onları bitiriyomuş, bi de (bizim sınıfta genelde böyle) devlet yurdunda özellikle 8 kişilik odalarda kalan kızlar sürekli saçma sapan konulardan konuşuyorlar cinsellikle ilgili, çoğunda lezbiyenlik var zaten, hiç de utanmadan anlatıyorlar biz tersleyince susuyorlar, aman diyim dikkat edin.
ne kadar zengin olsan da arkadaşsız olmaz bence. en yalnız kalmayı seven kişiyi bile günü gelir kasvet basar, sınav çıkışı odaya geldiğinde 'off çok kötü geçti' diyebileceğin bi insan olmalı :)