Evet canım Kütahya.
Herkes soğuk oluyor diyor, en iyisi kalın giysileri bol tutmak. Her ay gidip gelemem ki zaten aktarmalı gidiliyormuş oraya benim bulunduğum yerden. Malesef sömestra kadar oradayım. Ben de kocaman bir valiz aldım hepsini sığdırmaya çalışıcam aklinialirimsmile Bakalım olmazsa bir tane daha alırım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bol bol diyor kız gideceğin yerde ped satmıyorlar mı:roflol:
1 senelik ped alma bence bitince alırsın ordan:roflol:
bence sığmaz bi valizesırnaşık şey
düşünsene ayakkabılar çantalar hırkalar kazaklar off offdelikafadulden
Evet yaa alsanaalsanasmile bri de bunları taşıması var. Bir tane de uşak kiralamak lazım şimdi delikafadulden
evet ben de onu diyorum nasıl taşıyacağız diyesırnaşık şey
amaaan biz aşkımla kazanalım aynı yeri de bavulların altında ezilsem de olur:roflol:
sen özel yurtta mı kalacaksın devlet yurdunda mı?
açıklanmadı mı valla haberim yok canım hiç araştırmadım daha doğrusu:)
inşAllah güzel bi yurda denk gelirsin
durumunuz varsa özel yurt daha iyi tabiki hele tek kişilik odalar çok çok iyi ama fiyatları da iyi:)
Durumumuz iyi ama çıkarsa özel yurda giderek aileme yük olamak istemiyorum. Ne de olsa devlet yurduna aylık 90 TL ödeniyor. Ama yut çok kötü durumdaysa da kalmayı düşünmem. Özel yurt fiyatları çok pahalı özellikle tek kişilik odalar 380 civarı diyorlar kafamçokkarıştı o paraya kocaman ev kiralanır yaa şakkıdı Bence fazla şımarıklığa gerek yok. Uygun fiyatlı 2-3 kişilik odalarda da yaşanılabilir die düşünüyorum.
kızlarr valizleriniz nasıl bişey:uhm:
resimlerini çekip atarmısınızaklinialirimsmile
bende yenisini alıcam beğendim ama pahalı diye bıraktım:jeyyar:
devlet yurdu iyiyse bence de gerek yok özel yurda
yurt fiyatları uçmuş zaten:)
bulgaristanda 2 kişilik oda 100 TL Türkiyede 300-400 TLakannehir
valizimi kaldırdım ama şu 3 valizin en büyük ve en küçük olanından var bende.