bizim yurtta hafta içi gece 12 haftasonu 2.
ve sınırsız.
devlet yurtlarında dışarı çıkma limiti var sanırım.
yani atıyorum hafta içi 30 kere haftasonu 40 kere gibi...
kimseye haber vermek zorunda değilsin dışarı çıkarken izin falan almıyorsun bizde
devlet yurdu bu yönden çok sorun işte CADIARZU
ölü bi topikti dirilttik ne güzeldelikafadulden
evet baya bilgi sahibi oldumsırnaşık şey
anladım canım çok sağol bıkmadan cevapladın bu kadar soruyu:)
evet her konuda konuştuk çünkü benim bile kafamda soru işareti kalmadı:)evet ya çok güzel oldu giren baştan okusa çoğu sorusuna cevap bulur diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
ne demek canım benim, benim sorabileceğim kimse yoktu sizler öğrenin en azından :lepi:
kızlar çamaşırhanede çamaşırların karışmaması için tülden büzmeli bişey yaptırıyorlarmış
içine dolduruyomuşsun çamaşırlarını öyle yıkamaya veriyormuşsun.dün akşam banada biri söyledi ama tam anlamadım.bilen varsa açıklayabilirmi?fisfisfis
kişiye özel makina çalıştırıyorlarsa çok iyiherkesin çamaşırı ayrı yıkanıyor, birlikte atılmıyor makineye
en azından benim kaldığım yurtta öyleydi..
kişiye özel makina çalıştırıyorlarsa çok iyi
herkes sizler kadar şanslı olmayabilir arkadaşlarBizim her blokda iki çamaşır makinası var gece imza saatine kadar acik sabah da 8de geri açıyorlar kapıyı gidip sırani kendin bekliyorsun bi posta bitince kendininkisini atarsın ama başında sıra beklemen lazim yoksa bos bulan atar yerine :)
aynen canım ben de öğrenci evlerinde kalıyorum, eskişekirde bir arkadaşım apartta kalıyor, öğrenci evi de aynı apart gibi yani, ihtiyaçlarımız aynı :) benim odada giymek için ayrı pofuduk terliğim, banyo için ayrı terliğim var mesela. mutfakta herkesi dolabı var orda tencere tava her şey koyuyoruz sizde de öyleyse eğer bol bol mutfak eşyası alırsın, özellikle makarna süzgeci ve salatalık soyacağı müthiş icatlar :) listende deterjanı göremedim apartta kaldığın için çamaşırhaneniz vardır deterjanı da unutma derim, bizim odada masa lambası yok ışık tersten geliyor o yüzden masa lambası şart olumunekankayizsmile
:) ben İzmirden Antalya ya nasıl taşıncam çok merak ediyorum :) Allah tan şu kpss nedenyle 2 hafta içinde geri döncem bol bol goturcem herşeyimi :) apartı gordum bomboş nasıl doldurcam bilmiyorum :) başka ne lazım olur sence apartta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?