kızlar merhaba ılk 15 sayfayı falan okuyabıldım anca bende üniliyim bu senebn liste yapmıstım yurt için ama bı kaç eksıgımıde yazdıklarınızdan tammladım tesekkr ederım listemdekılerın cogu aynı o yuzden yazmıcam ama bı kac ihtıyacda ben yazıım
toz bezı,kahve,poşet,küçük su ısıtıcı,kolonya,pamuk,ıslk mendil,patik,lif,epilasyon,dua kıtabı-yasin,krem,sabun yerıne duş jeli önerıyorum bn daha kullanıslı,pike,bol çorap ve çamasır bunlar içinde hurç, arkadaslar demış zaten kanguru kesın olmalı,yastık kılıfı ve nevresım göturun,çamaşırlanırınızı yıkamak için mutlaka FİLE alın,yarabandı bn cok keserım elımı :),agrı kesıcı diğerlerını bılıosunuz zaten ve kapalı bayanların eşarp asması için bı önerı yırtılmış ten coraplarını atmayın onları bı askıya sarın ve eşarplarınızı ona iğneleyın etıket yerınden hem kırısmaz hem gözunuzn önnde olur,not defterı ajanda vs cok lazım olur,günlük ped olmazsa olmazım,valzıınıze sığarsa kalemlık ve masa lambasınıda tavsıye ederım gece der calısmak için hem lamba hem kahve yada sallama cay cok ıı oluo,yurtta kantın varsa yasaktr ama yoksa içerı yıyecek sokulabılrır gece acıktığınz zaman stok yapın gundzden ınan cok işe yarıo,yatagınızı pirizlı yerde yakın seçin şarj yurtta cok sorun oluo bunu için 3 lu przde gturmek zorunda kalabılıosunuz,benm yatagım dolabımn yanında ve prizde yanıbasımda bu yuzden şanslıyım secme sansızın varsa sızde bu şekılde secın