Üniversiteye giderken gerekli şeyler

bizim yurtta da bazen öyle olaylar oluyo bi kız geliyo tencerem çalınmış diyo. o dediğinde haklısın madem orda kalacak paran var 1 tencereye mi muhtaçsın hastalık bu ya bi çeşit huy heralde kafamçokkarıştı öyle bi şeyim çalınsa tutanak tutturur tüm odaları aratırım valla malımın peşinde olduğumdan değil de sırf rezil etmek için :kızgın:

Evet, bu tipler ses çıkarmadıkça üzerimizdeki donu da çalarlar :roflol: :roflol: :roflol:

aynen öyle canım ya uzun süre giysilerini alıp banyoda giyinip çıkmış :1ninca:

Kızcağız kendisini oda erkek var gibi hissetmiş sapık kızın yüzünden. Bir de yüzsüzce senden tahrik oluyorum demesi çok çirkin :kızgın:

kızlar benim yurtlar hakkında tavsiyelerim olacak :

kazandığınız şehirdeki devlet yurtlarını ve özel yurtlarını çok iyi araştırın. bazı yerlerdeki devlet yurtları özel yurtlarla kapışacak kadar iyiyken, bazı yerlerdekiler de allahlık olabiliyor.

devlet yurdu çıkmazsa ve özel yurtta kalmanız gerekirse bulunduğunuz yerdeki bütün yurtları gezin. sadece para olarak değil verdiği hizmetleri de öğrenmeye çalışın. zaten yurt sahipleri böyle bir dönemde size her şeyi abartarak anlatacaklardır. ama en azından şunu düşünmenizi isterim. özel yurtta sözleşme yapacağınız ve senet imzalayacağınız için bir sene boyunca kalmanız gerekecek. kendinize bir sene boyunca orda yaşamaya razı mısınız değil misiniz onu sorun.

benim ilk senemde aman ne olacak bütün yurtlar aynıdır, hem bunun parası daha uygun diğerlerine diyerek kadlığım özel yurttan ikinci senemde kaçarak ayrıldım. ders çalışacağım düzenli bir ortam yoktu. yemekleri rezaletti. 4 kişilik odada kaldığım için küçük sorunlarımız oluyordu. ben gece ders çalışmasını seven biriyim ama kızlar 12'de uyumak istiyorlardı.

daha sonra çıktığım yurt ise şehrin bilinen en yeni ve en lüks yurduydu ama düşününce verdiğim her kuruşun hakkını geri aldığımı düşünüyorum.

çıkacağınız yurtta neler var neler yok biz inceleyin ona göre alışverişinizi yapın. mesela içinde birkaç ütü bulunan bir çamaşır odası varsa ütü almanıza çok gerek yoktur. oda içinde size verilen dolaplarınız büyükse fazladan kanguru kullanmanıza gerek yoktur.

bolu'yu kazanan arkadaşlara yardımcı olmak isterim :)

mayıscadısı sağol tavsiyelerin için
özel yurtların o yönü kötü beğensen beğenmesen 1 sene kalmak zorundasın:bbo:

doro bizim de oda arkadaşlarımız iyi olur inşAllah
ay şu anda bu topikte en gereksiz benim daha 1 senem var hiç biyeri kazanmadım nereyi istediğimi de bilmiyorum:roflol:

ay şu anda bu topikte en gereksiz benim daha 1 senem var hiç biyeri kazanmadım nereyi istediğimi de bilmiyorum:roflol:

olsun canım bu tarz şeyleri şimdiden bilmenin çok faydası var emin ol olumunekankayizsmile

olsun canım bu tarz şeyleri şimdiden bilmenin çok faydası var emin ol olumunekankayizsmile

evet canım hem bakalım seneye sizi bulabilecek miyim ben bunları öğrenmek için, hazır bulmuşken sorayım herşeyisempatiksalakcinni
giriş çıkış saati oluyor mu her yurtta?

Şimdikten deneyim sahibi olmuş kadar oldun zaten bu bilgilerle. delikafadulden

Burası da sayemizde geyik topiğine döndü, herkes öğrenmiştir artık sanırım nelerin götürülmesi gerektiğini, defalarca yazıldı liste bile çıkarıldı... delikafadulden delikafadulden delikafadulden

evet canım hem bakalım seneye sizi bulabilecek miyim ben bunları öğrenmek için, hazır bulmuşken sorayım herşeyisempatiksalakcinni
giriş çıkış saati oluyor mu her yurtta?

bizim yurtta hafta içi gece 12 haftasonu 2.
ve sınırsız.
devlet yurtlarında dışarı çıkma limiti var sanırım.
yani atıyorum hafta içi 30 kere haftasonu 40 kere gibi...
kimseye haber vermek zorunda değilsin dışarı çıkarken izin falan almıyorsun bizde

devlet yurdu bu yönden çok sorun işte CADIARZU

Şimdikten deneyim sahibi olmuş kadar oldun zaten bu bilgilerle. delikafadulden

Burası da sayemizde geyik topiğine döndü, herkes öğrenmiştir artık sanırım nelerin götürülmesi gerektiğini, defalarca yazıldı liste bile çıkarıldı... delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ölü bi topikti dirilttik ne güzeldelikafadulden
evet baya bilgi sahibi oldumsırnaşık şey

X