kızlar ben özel yurtta kaldım.aynı şekilde soyunamam ağda nasıl olcak diye düşünüyordum.ama orada öyle bir ortam oluşuyor ki yani sadece ilk gece öyle bir zorluk çekersiniz.biz öyle alışmıştık ki birbirimizin ağdalarına yardımcı oluyorduk.tarot bakan kahve falı bakan arkadaşların odalarına gece gece doluşuyorduk 17 inclik bilgisayardan 7 kız film izliyorduk =) gece gece eşşek şakaları yapıyorduk birbirimize yani kimse mutsuz kalamıyordu yurtta.hep curcuna
ama şunuda belirteyim mesela ben az ışık olsa bile rahatsız olur uyuyamazdım ama yurtta vize zamanı hele ki oda arkadaşınız iibf'li ise diyecekki kusura bakma ezber yapmam lazım ışık açık kalıcak! bunlara saygı göstermeniz lazım.Sonuçta bir paylaşım içindesiniz ve ders çalışması lazım.ben alışmıştım.şuan pasparlak ışıkta bile uyuyorum yani
bu arada kızlar çok çok mühim olmadığı sürece kimse ile kıyafet paylaşmayın.ben ilk veriyordum arkadaşlarıma ama sonra o kıyafetlerden hayır gelmedi bana
yani karşınızdaki iyi de olabilir kötü de.elbet paylaşıcaksınız ama kıyafet asla paylaşmayın derim.
ayrıca kendinize çoook farklı türde bornoz ve terlik alın.inanın bir cins terlikten o kadar çok çift gördüm ki yurtta.çok karışıyor yani.bornoz da aynı şekilde.birde kurutma makinesi kesinlikle unutmayın hayatınızı kurtarıcak çünkü.birde güzel saç makyaj yapıyorsanız.özel günlerde tüm yurt kapınızda kuyruk olur.benim oda arkadaşım kaş bıyık alır çok güzel maşa yapardı.yalan olmasın okulun gezisi partisi doğum günleri olunca bizim oda kuaför salonuna dönerdi.böyle havada sırf saç spreyi kokusu oluyordu.
birde dağınıksanız toplu olmanız gerekmekde =)) yada toplu iseniz asla dağınık arkadaşlarınız eşyalarını toplamayın.ben arkadaşlarımınkini öyle çok topladım ki kardeşime yapmamışımdır
alıştırmayın yani karşı tarafı!
davranışlardan örnek veriyim devlettede özeldede yurda ilk yerleşildiğinde nedense kızların arasında birbirine diş geçirme olayları oluyor.gördüm ve devlette kalan arkadaşlarımdanda çok duydum.çok karışmamaya çalışın bu durumlara.sonuçta hep beraber aynı binayı odayı yemekhaneyi paylaşıcaksınız.yüzyüze bakıcaksınız..
ama tabi öyle kavga eden kızlar aşkı memnu başlayınca yanyana çıt çıkarmadan nasıl izliyor diziyi görmeniz lazım! Yurt güzeldi yaaa!