Üniversiteye giderken gerekli şeyler

Evet canım Kütahya.

Herkes soğuk oluyor diyor, en iyisi kalın giysileri bol tutmak. Her ay gidip gelemem ki zaten aktarmalı gidiliyormuş oraya benim bulunduğum yerden. Malesef sömestra kadar oradayım. Ben de kocaman bir valiz aldım hepsini sığdırmaya çalışıcam aklinialirimsmile Bakalım olmazsa bir tane daha alırım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bence sığmaz bi valizesırnaşık şey
düşünsene ayakkabılar çantalar hırkalar kazaklar off offdelikafadulden

bol bol diyor kız gideceğin yerde ped satmıyorlar mı:roflol:
1 senelik ped alma bence bitince alırsın ordan:roflol:

Satıyorlardır mutlaka ama insan bazen o güne kadar hiç aklına gelmiyor. En iyisi elimizin altında bulunduralım da sağdon soldan ped dilenmeyelim :roflol: Bir yıllık olmasa da üç dört paket alıyım :teytey: :teytey:

bence sığmaz bi valizesırnaşık şey
düşünsene ayakkabılar çantalar hırkalar kazaklar off offdelikafadulden

Evet yaa alsanaalsanasmile bri de bunları taşıması var. Bir tane de uşak kiralamak lazım şimdi delikafadulden

Evet yaa alsanaalsanasmile bri de bunları taşıması var. Bir tane de uşak kiralamak lazım şimdi delikafadulden

evet ben de onu diyorum nasıl taşıyacağız diyesırnaşık şey
amaaan biz aşkımla kazanalım aynı yeri de bavulların altında ezilsem de olur:roflol:

kızlarr valizleriniz nasıl bişey:uhm:

resimlerini çekip atarmısınızaklinialirimsmile

bende yenisini alıcam beğendim ama pahalı diye bıraktım:jeyyar:

açıklanmadı mı valla haberim yok canım hiç araştırmadım daha doğrusu:)
inşAllah güzel bi yurda denk gelirsin

ben almadım daha erken, bu sene içinde aldırtırım ama netten baktım pahalı fiyatlarıbilmiyorumkismile
valiz içindeki eşyalardan daha pahalı olacak galiba:roflol:

açıklanmadı mı valla haberim yok canım hiç araştırmadım daha doğrusu:)
inşAllah güzel bi yurda denk gelirsin

Pazartesi açıklanacak bakalım... Çıkarsa inşallah iyi bir yer olmasını diliyorum :Saruboceq: beğenmezsem gittiğimde özel yurt bakarım artık...

durumunuz varsa özel yurt daha iyi tabiki hele tek kişilik odalar çok çok iyi ama fiyatları da iyi:)

Canım netten valizimin kırmızı renklisini buldum benimkisi lacivert, büyük boy. Fiyatı 65 tl'ydia ben 60'a aldım. sempatiksalakcinni

durumunuz varsa özel yurt daha iyi tabiki hele tek kişilik odalar çok çok iyi ama fiyatları da iyi:)

Durumumuz iyi ama çıkarsa özel yurda giderek aileme yük olamak istemiyorum. Ne de olsa devlet yurduna aylık 90 TL ödeniyor. Ama yut çok kötü durumdaysa da kalmayı düşünmem. Özel yurt fiyatları çok pahalı özellikle tek kişilik odalar 380 civarı diyorlar kafamçokkarıştı o paraya kocaman ev kiralanır yaa şakkıdı Bence fazla şımarıklığa gerek yok. Uygun fiyatlı 2-3 kişilik odalarda da yaşanılabilir die düşünüyorum.

Durumumuz iyi ama çıkarsa özel yurda giderek aileme yük olamak istemiyorum. Ne de olsa devlet yurduna aylık 90 TL ödeniyor. Ama yut çok kötü durumdaysa da kalmayı düşünmem. Özel yurt fiyatları çok pahalı özellikle tek kişilik odalar 380 civarı diyorlar kafamçokkarıştı o paraya kocaman ev kiralanır yaa şakkıdı Bence fazla şımarıklığa gerek yok. Uygun fiyatlı 2-3 kişilik odalarda da yaşanılabilir die düşünüyorum.

devlet yurdu iyiyse bence de gerek yok özel yurda
yurt fiyatları uçmuş zaten:)
bulgaristanda 2 kişilik oda 100 TL Türkiyede 300-400 TLakannehir

Canım netten valizimin kırmızı renklisini buldum benimkisi lacivert, büyük boy. Fiyatı 65 tl'ydia ben 60'a aldım. sempatiksalakcinni
ben kırmızı alabilirim belkii ama böyle düz değil daha farklı bişey istiyorumopuyorumnanaktan
güle güle kullan cnm valizini üniv. yolunda eskitaklinialirimsmile

valizimi kaldırdım ama şu 3 valizin en büyük ve en küçük olanından var bende.

valiz.jpg

devlet yurdu iyiyse bence de gerek yok özel yurda
yurt fiyatları uçmuş zaten:)
bulgaristanda 2 kişilik oda 100 TL Türkiyede 300-400 TLakannehir

Ewt yaa fiyatlar çok pahalı, ailelere de yazık. Devlet yurtlarında binlerce öğrenci yaşıyor sonuçta onlar da insa, demek ki yaşanılabilir bir yer... Üniversiteye gidiyoruz sonuçta amaç okumak, lüx bir yaşam yaşayıp gezip eğlenmek değil ki (tabiki vakti geldiğinde herşey yaşnmalı. Şartlar çok kötü değilse ve arkadaşlarımla bir problemim olmazsa ben öyle fazla şey aramam. Temizlik konusu da öğrencilere kalmış artık orayı gelip başkaları kullanmıyor ya öğrenciler kullanıyor biraz dikkat ederse herkes problem olmaz die düşünüyorm, bakalım...

valizimi kaldırdım ama şu 3 valizin en büyük ve en küçük olanından var bende.

valiz.jpg

mantıklıa.s orta boya lüzum yok

büyüğüne tüm eşyaları tıkıştırırsınız :dance:
rahatlık açısında da küçük valiz iyi hem yer kaplamazyerimseniben

X