:13:İyi yapmışsın canım ben de görmüşken baktım topik bana uygun yazayım konuşalım kafa dağıtalım dedim
Şu gri havalarda asosyalleşip, depresyona giriyorum ben. Sende neler var?
:13:
Okul ne durum o halde? Sen neler yapıyorsun, hayatın nasıl gidiyor? Nerede okuyorsun, kaçıncı sınıf? Kendinden bahset biraz bize
Ben deeee bütün gün evde oturup bilgisayardayııııımmmBen alakasız şekilde direk konuya atlıyomuş gibi olucam ama anasayfa da görünce dayanamadımyataktan çıkmak istemiyoruuuuuuuuuum:26:
Benim de arkadaş çevrem çoook geniştir fakat bir tanecik sevgilim yok. Okula gitmiyorum, işim yok. Boşluktayım, depresyondayım.İstanbul üniversitesi Türk dili ve edebiyatı okuyorum.Sınıf ise orası biraz karışık işte 2. ve 3. sınıf arasında gidip geliyor sayılırım :) Hayatımın çoğu okulla arkadaş çevremle gidiyor.Sevgilim yok gayet durağan bir hayatım var yani
Ben deeee bütün gün evde oturup bilgisayardayııııımmm
Şu gri havalarda asosyalleşip, depresyona giriyorum ben. Sende neler var?
Olooor gel cınımSevdim burayııı aranıza katılsaam olurmukiii
Kapalı olunca insanı hemen hüzün basıyor ya. Ondan herhalde. Ben de pek asosyal değilimdir, her zaman da çok sosyal olmak istemişimdir ama olamamışımdır.Hmm o zaman ben hep asosyalim depresyondayım
Cidden havanın soğukluğu çok etkiliyor yahuuu
Olooor gel cınım
Kapalı olunca insanı hemen hüzün basıyor ya. Ondan herhalde. Ben de pek asosyal değilimdir, her zaman da çok sosyal olmak istemişimdir ama olamamışımdır.
Hihih evli misin? Yada evlilik düşünüyor musun?Ben sevmem sosyalliği ya ndense evde oturuyım dizi izliyim film izliyim sevdiceğimle vakit geçiriyim bana yetiyo bunlar
Olooor gel cınım
Mühendislik mi okuyorsun hep onların başına gelir bu?O zaman bende malesef üni öğrencisiyim senelerdir ama hala 1. sınıf öğrencisiyim
Hihih evli misin? Yada evlilik düşünüyor musun?
O zaman bende malesef üni öğrencisiyim senelerdir ama hala 1. sınıf öğrencisiyim
Mühendislik mi okuyorsun hep onların başına gelir bu?
Ben okumuyorum.Turk Dılı Edebıyatı okuyan var mı aranızda ?
İnşallah canım.Yook canım evli değilim şu okul biterse bi Allah'ın izniyle inşallahhh
Sende bendensin yılan hikayesine döndü arkideş okul bitmedi gitti ya
Bu arada yaşlar kaç kızlar ?
ben 23
Ben okuyorum.
İnşallah canım.Ben de 21 yaşındayım
Ben okuyorum.
Hihih kıyamam. En azından söktün İngilizce'yi, hem de bedavayaHayır ama pek bilinmeyen zor bi bölüm okuyorum açık açık yazmıyım burdaben şu hazırlık olayını atlatamadım bölümüm yüzde yüz ingilizce lanet ingilizce canımdan bezdirdi 2 sene boyunca oku oku bitmedi ama ben kazandım ilk defa bölüm yüzü gördüm
Ben okumuyorum.
Bendeee 21 çıtırız işte
Bendeee 21 çıtırız işte
Okumuyorum yazıcaktım, okuyorum yazmışım bebeyimler. Benim mesleğim özel sektör ya, öğretmenlik değil.O zaman meslektaşız