Üniversitelilerin Sohbet Mekanı

İyi yapmışsın canım ben de görmüşken baktım topik bana uygun yazayım konuşalım kafa dağıtalım dedim
:13:
Okul ne durum o halde? Sen neler yapıyorsun, hayatın nasıl gidiyor? Nerede okuyorsun, kaçıncı sınıf? Kendinden bahset biraz bize

:13:
Okul ne durum o halde? Sen neler yapıyorsun, hayatın nasıl gidiyor? Nerede okuyorsun, kaçıncı sınıf? Kendinden bahset biraz bize

İstanbul üniversitesi Türk dili ve edebiyatı okuyorum.Sınıf ise orası biraz karışık işte 2. ve 3. sınıf arasında gidip geliyor sayılırım :) Hayatımın çoğu okulla arkadaş çevremle gidiyor.Sevgilim yok gayet durağan bir hayatım var yani

Ben alakasız şekilde direk konuya atlıyomuş gibi olucam ama anasayfa da görünce dayanamadım yataktan çıkmak istemiyoruuuuuuuuuum:26:
Ben deeee bütün gün evde oturup bilgisayardayııııımmm
Benim de arkadaş çevrem çoook geniştir fakat bir tanecik sevgilim yok. Okula gitmiyorum, işim yok. Boşluktayım, depresyondayım.

Olooor gel cınım

Kapalı olunca insanı hemen hüzün basıyor ya. Ondan herhalde. Ben de pek asosyal değilimdir, her zaman da çok sosyal olmak istemişimdir ama olamamışımdır.

Ben sevmem sosyalliği ya ndense evde oturuyım dizi izliyim film izliyim sevdiceğimle vakit geçiriyim bana yetiyo bunlar

Mühendislik mi okuyorsun hep onların başına gelir bu?

Hayır ama pek bilinmeyen zor bi bölüm okuyorum açık açık yazmıyım burda ben şu hazırlık olayını atlatamadım bölümüm yüzde yüz ingilizce lanet ingilizce canımdan bezdirdi 2 sene boyunca oku oku bitmedi ama ben kazandım ilk defa bölüm yüzü gördüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Hihih kıyamam. En azından söktün İngilizce'yi, hem de bedavaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…