- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. senem hala samımı bır arkadasım yok unıden mı benden mı kaynaklı bılemedım benım gıbı olan var mı aranızda
2. senem hala samımı bır arkadasım yok unıden mı benden mı kaynaklı bılemedım benım gıbı olan var mı aranızda
Kızlar zaten dost dediğin denk gelir. Belli bir yaştan sonra isteyerek dost olunmuyor. Ben öyle düşünüyorum.Yalnız değilsin bu konuda. Hazırlık dahil 5. senem bu daha yakın arkadaşım, dostum diyebileceğim kimse yok.
Kızlar zaten dost dediğin denk gelir. Belli bir yaştan sonra isteyerek dost olunmuyor. Ben öyle düşünüyorum.
Birlikte bir şeyler yapılabilecek bir arkadaş edinmekten bahsediyorsun sanırım. O kolay aslında bence biraz sosyal ve düşünceli olmaktan geçiyor. Basitdost olmasada yakın oldugun bırının olması lazım en azından. Dostu zaten her zaman bulmak kolay degıldır yasla alakası oldugunu dusunmuyorum malesef ınsanlar bencıl olmus
Geyik yapıyoruz tatlım.Kızlarrr napıyorsunuuuzzz
Evet katılıyorum buna. Gözlemlerime göre bir çok üniversite öğrencisinin yakın olduğu pek arkadaşı yok sanki.dost olmasada yakın oldugun bırının olması lazım en azından. Dostu zaten her zaman bulmak kolay degıldır yasla alakası oldugunu dusunmuyorum malesef ınsanlar bencıl olmus
Kızlarrr napıyorsunuuuzzz
Birlikte bir şeyler yapılabilecek bir arkadaş edinmekten bahsediyorsun sanırım. O kolay aslında bence biraz sosyal ve düşünceli olmaktan geçiyor. Basit
Geyik yapıyoruz tatlım.
Nick yazını görünce Tracy Chapman geldi aklıma
Evet katılıyorum buna. Gözlemlerime göre bir çok üniversite öğrencisinin yakın olduğu pek arkadaşı yok sanki.
Ben sıkılıyorummmmmmmmmmm
Belki önümüzdeki zamanlarda mümkün olur, sen meyilli olursan :)oda yok ya ılkogretımde ortaogretımde boyle degıldı yenı bır sınıfsın herkes bırbırıne yabancı ama bı gunde samımı olunuyordu kafana gore ınsan bulabılıyordun. Ama ılk defa unıde yasadım bunu yok yanı
Bir Jazz şarkıcısı diyebilirim sanırım. "Baby, just give me a reason" diye kült bir şarkısı vardır. Onu yazdın sandım.İyi yapıyosunuz
Kimseler olmuyor pek akşamları
O kim neden ki :26:
Bir Jazz şarkıcısı diyebilirim sanırım. "Baby, just give me a reason" diye kült bir şarkısı vardır. Onu yazdın sandım.
Hihihi benim de sonradan aklıma geldi.Şimdi anladım baktım da ama benmki pink'ten kaynaklı
Hihihi benim de sonradan aklıma geldi.
Teşekkür ederim. Kabul ederiz tabi ki keyfine bak canım. Konuşalım, kafa dağıtalım diye açtım.Venuskadını topiğin hayırlı olsun canım.Ben de üniversite okuyan birisi olarak topiğine geldim umarım kabul edersin
Teşekkür ederim. Kabul ederiz tabi ki keyfine bak canım. Konuşalım, kafa dağıtalım diye açtım.
Çok taktım da son zamanlarda çok dinliyorum o şarkıyı ondan yazdım
Ne var ne yok bakalım