- 23 Haziran 2011
- 1.411
- 1
Hadi bakalım. Mutlu olacağın şekilde olsun..İnşallah bakalm askerlk falan fıstk uzucak yne de =)
Ben kart karı mıyım onu mu demek istedin
Kart mı 23 yaşında olarak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım. Mutlu olacağın şekilde olsun..İnşallah bakalm askerlk falan fıstk uzucak yne de =)
Hadi bakalım. Mutlu olacağın şekilde olsun..
Kart mı 23 yaşında olarak mı
Hihih kıyamam. En azından söktün İngilizce'yi, hem de bedavaya
Ahhh ahh keşke bedava olsa seneliği 20 binden 40 bin okul ücreti oldu
Aşkolsun hiç olurmuuuu 23 diyosuuun 30a kadar çıtırız
Hmm özel okuyorsun demekki nerenin özelindesin ?:44:
şaka etmiştim zaten beni bi görsen 17 sanırsın herkes öyle sanıyo
Sinir oluyorum orası ayrı tabi ama bn 30umda da çıtır görncem
Oyşşş neyse artık bitmiş gitmişAhhh ahh keşke bedava olsa seneliği 20 binden 40 bin okul ücreti oldu
Oha süpeeeer ben de öyle olurum umarımşaka etmiştim zaten beni bi görsen 17 sanırsın herkes öyle sanıyo
Sinir oluyorum orası ayrı tabi ama bn 30umda da çıtır görncem
Bana öyle deyip sigara vermeseler var ya cırmalarım gözünü yemin ederimHiç sormaaaa bana büfelerde sigara vermiyolar kimlik soruyolar ben diyorum bodur tavuk her daim piliç çok bodur değilim1.64üm ama niyeyse daha küçük duruyorum Şanş bu da bize canım
Niye öyle yaptın çalışmadın :26:
Hiç sormaaaa bana büfelerde sigara vermiyolar kimlik soruyolar ben diyorum bodur tavuk her daim piliç çok bodur değilim1.64üm ama niyeyse daha küçük duruyorum Şanş bu da bize canım
Oyşşş neyse artık bitmiş gitmiş
Oha süpeeeer ben de öyle olurum umarım
Bana öyle deyip sigara vermeseler var ya cırmalarım gözünü yemin ederim
Aslında hep denk geldi. Liseden sonra 1 sene ara vermek istedim ama yinede sınava girdim özel bi üni denk geldi denk gelince gittim bende sonra hazırlıkta kaldım bıraktım orayı daha doğrusu sağlık sorunlarım oldu göğsümde tümör kitlesi çıktı o yüzden moral bozukluğu etkili oldu bıraktım sonra 1 sene ders çalışıcam dedim yine bu rahatsızlık çok etkiledi beni moral gitmişti zaten o sene ameliyat da oldum artık yine bi özel kazandım o yüzden daha da çok sene geçmesin diye gittim. daha da 4 senem var
Oyşşş neyse artık bitmiş gitmiş
Bana öyle deyip sigara vermeseler var ya cırmalarım gözünü yemin ederim
Geçmiş olsun canım. Olsun okuyorsun ya ona bak.Aslında hep denk geldi. Liseden sonra 1 sene ara vermek istedim ama yinede sınava girdim özel bi üni denk geldi denk gelince gittim bende sonra hazırlıkta kaldım bıraktım orayı daha doğrusu sağlık sorunlarım oldu göğsümde tümör kitlesi çıktı o yüzden moral bozukluğu etkili oldu bıraktım sonra 1 sene ders çalışıcam dedim yine bu rahatsızlık çok etkiledi beni moral gitmişti zaten o sene ameliyat da oldum artık yine bi özel kazandım o yüzden daha da çok sene geçmesin diye gittim. daha da 4 senem var
Dimi ne sinir bişiii
Bende 1.62 falanım
İnşallah olursun tatlım
Benm annemde kçük gösterir genden geçmiş işte bana da kçük göstermelik
Hmmm geçmiş olsun canım şmdi nasılsın ?
Alındı mı tümör ?
hihihih olsun iltifat sayılırOlan oldu önümüze bakıyoruz Ay sorma heryerde bi kimlik gösterme halindeyim inandıramıyorum bide insanları çileden çıkarıyolar hep aynı şeyleri duyuyorum KUSURA BAKMAYIN 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER GİREMEZ ya da KUSURA BAKMAYIN 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERE SATAMAM
Sağol canım misler gibi oldum alındı Allah hiçbirinize göstermesin Amin.
Sağol canım eveet herşey yolunda çok şükür. Bitek pazar günleri dışarı çıkma isteğim dışında diğer günler eve yapışma isteği derdim var okul yokmuş gibi :26:
Geçmiş olsun canım. Olsun okuyorsun ya ona bak.