Üniversitelilerin Sohbet Mekanı

Sağol canım eveet herşey yolunda çok şükür. Bitek pazar günleri dışarı çıkma isteğim dışında diğer günler eve yapışma isteği derdim var okul yokmuş gibi :26:
Senin en azından Pazar çıkasın varmış o da güzel.. Sanırım mevsim değişikliğinden insanların modu düşüyor.

Bebeyimler ben diyet günlüğüme bugün yediklerimi yazıp, duşa gireceğim. Sonra da yatarım 22:00 gibi... Hepinizi çok öpüyorum. Yarın hepimiz için çok daha güzel bir gün olsun. Sevgiler.

Senin en azından Pazar çıkasın varmış o da güzel.. Sanırım mevsim değişikliğinden insanların modu düşüyor.

Pazarları sabahtan akşama erkek arkadaşımlayım ondan o bütün gün eğlendiğim için şimdi de yarına saçımda biton bakım yağı hazırlık yapıyorum şu minion lar varya bayılıyorum onlara animasyon filmi çıkmış 1 haftadır ona gidicez diye peşindeyim

Oooo erk arkdşn mı var

Ne kadardır birlktesiniz ?

Hihihi nazar değmesin. İyi eğlenceler yarın için fıstık

Bunu yeni gördüm. Çok haklısın canım. Ben sadece bu dönem 4 kursa gideceğim. İngilizce, web tasarım, grafik tasarım, tiyatro... 15 Ekim'de kurslar başlıyor. Ayrıca denk geldiğim her etkinliğe katılmayı düşünüyorum. İnsan geri dönüp bakınca pişman olmamalı.. Bu zamanları dolu olu geçireceğime kendime söz verdim.

Tekrar iyi geceler.

Kesinlikle öyle ben bu sene rusçaya başlamayı düşünüyorum zaten dersim olarak da olucak bi kaç seneye birde ispanyolcayı ele geçirmem lazım :)

şaka etmiştim zaten beni bi görsen 17 sanırsın herkes öyle sanıyo
Sinir oluyorum orası ayrı tabi ama bn 30umda da çıtır görncem
Bende 22yim çıtırım ama hiç öyle hissetmiyorum kendimi

Bana her yerde sorarlar liseye mi gidiyosun diye yada 18 yaşından küçükleri alamıyoruz falan oluyo gıcık oluyorum ya

Çok geçmişler olsun canım umarım tekrarlamaz kimseye göstermesin Allahım:26:

Evet tatlım bu ay 3. yılımızı doldurcaz Allah nasip ederse
oh maşallah nazar değmesin
Benimde 4 yılı aşkındır bir ilişkim var birbirimizi didikleye didikleye götürüyoruz son zamanlarda

Bi gittim kaynatmışsınız kızlar ya benim gitmemi mi bekliyodunuz

Niye çıtır hissetmiyosun ki kııızzz
Olmaz öyle

Bizde valla birbirimizi yiye yiye bi hal olduk :18:
Uzun ilişkilerde oluyor malesef didiklenmeler:18::18:

Niye çıtır hissetmiyosun ki kııızzz
Olmaz öyle

Bizde valla birbirimizi yiye yiye bi hal olduk :18:
Uzun ilişkilerde oluyor malesef didiklenmeler:18::18:

Ne bilim bende bi kendimi beğenmeme sorunu var aşamadım gitti çirkin de değilim kartta değilim halbuki
Sorma canım yiye yiye yazacaktım da yanlış anlaşılır diye yazmadım
Daha okul da sürüyo evlenene kadar kavga dövüş gidecek böyle yanyana iken kumrular gibiyiz

Heheee türk halkı fesat oldğu için korkuyo insan yazmaya da dmi
Her ilişki öyle canım Yanyanayken kumru olursun uzaklaşınca çirkef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…