Okullar da açıldı. Ne okula gidiyorum, ne bir yerde çalışıyorum. Depresyondayım sanırım kendimi toparlayana kadar da böyle evde boş boş duracağımı düşünüyorum.
Bence başarabiliriz. Biraz zaman, biraz sabır, destek ve doğru düşünmek lazım.Bu da bana uyuyo :) Belirtilerimiz aynı canım ya beraber çıkalım şu depresyondan
Bence başarabiliriz. Biraz zaman, biraz sabır, destek ve doğru düşünmek lazım.
Hihihihi tabi ki sayılırsın. Alttan dersler ortak sorunumuz.Heeeeeyyyy herkese selammm !!
Ben üniversiteyi bitirdim ama alttanım var.
Sizlerden sayılırm dimi?
Umarım... Bu durumu çoğu zaman dalgaya alıyorum gerçi ama geçsin bitsin bir an önce
Hihihihi tabi ki sayılırsın. Alttan dersler ortak sorunumuz.Hoşgeldin buralara! Hangi bölümü bitirdin merak ettim.
MYO bitirdim ben , bilgisayar programcılığı. :126:
Gerçi bitiremedim desem daha doğru olur.
Çok üstüne düşünce kaygı bozukluğu sendromu oluyor bu sefer de.. Duygusal ve düşünsel denge kurmayı öğreneceğiz zamanla
MYO bitirdim ben , bilgisayar programcılığı. :126:
Gerçi bitiremedim desem daha doğru olur.
Beşeri bilimlerden biri desem.. Aslını özelden yazarım, kişisel bilgilerimi pek paylaşmıyom :)Biraz zaman bırakmaya yavaş yavaş düzelmeye karar verdim bu şekilde olumlu sonuç alırım diye düşünüyorum. Çok üstüne düşmemek lazım dediğin gibi. Bu araa bölüm ne?
Beşeri bilimlerden biri desem.. Aslını özelden yazarım, kişisel bilgilerimi pek paylaşmıyom :)
Yok İstanbulluyum, ailemle yaşıyorum burada. Okul - iş iyi gidiyordu da şimdi ikisi de gitmiyor. Bu ayın sonuna kadar da off verdim kendime.Peki madem :) peki yurtta mı kalıyorsun istanbulda ?
Bu yıl tez yazacaksın bir de.. Geçen yıllarda mesleğinle ilgili bir işte çalıştın mı? Şimdiden araştırmaya başla bence. Kariyer.net sitesi çok faydalı bunun için. Bizim iş yerinde herkesi oradan alıyorduk biz.:13:selam kızlar benimde bu yıl son senem iş bulamama korkusu var...
Benim de 1 sene uzayacak. 1 sene kadar yurtdışında kalacağım, okulda duracak artık hayırlısı
Çalışıyo musun şu an?
Biraz ara vermek en iyisi aslında. Kendini iyi hissettiğinde başlarsın. Bende okulla beraber çalıştım 1 sene kadar ama çok ağır geliyordu bana.
Yok İstanbulluyum, ailemle yaşıyorum burada. Okul - iş iyi gidiyordu da şimdi ikisi de gitmiyor. Bu ayın sonuna kadar da off verdim kendime.
selam kızlar benimde bu yıl son senem iş bulamama korkusu var...