üniversiteliler kulübü

evet var oyle hic calismadan basaran, herseyi bi defa okuyup hemen ezberleyebiliyorlar :bbo: ayy ne guzel olurdu hic calismadan mezun olmak, nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :1no2:

Yok yaa hiç çalışmadan değildir o. Daha kısa sürede anlıyordur, o yüzden öyledir.
Yoksa sıfır bilgiyle kimse bir şeyi başaramaz. Vardır önceden bir geçmişi demek ki.

ayy kızlar bugn istatistik görduk ilk defa ben böle kazık ders görmedım ben kalacam yaaaa:gitme:eyvahedigeldismile

canım sen asilcariyemisin nickinimi değiştin ay bende değiştirmek istiorum olmuyo sanıodum tahvil gecen sene bizim vizede çıkmıştı :teytey:

ben de üniversite okuyordum bu sene 2. yılımda bıraktım.mafoldumben
tekrar gircem sınava.
seneye ben de burda olurum inş.:gitme:

Neden bıraktın ki? Bölümü mü sevemedin? CADIARZU

bölümü sevemedim hatta nefret ettim.
uyumanın nasıl bir şey olduğunu unutmuştum.
yoğun tempodan sürekli hasta oluyordum.
zaten şehir dışında okuduğum için hiç dayanamadım; bıraktım geldim ben de.
gelecek sene yeni bir bölümle buralarda olurum umarım.

Anladım. Hayırlısı olsun. Umarım bu kez istediğin bir bölümde severek okursun.

Hangi bölümdeydin canım?

Hayırlısı olsun ömür bıyu sevmedğin bir meslek hayatı yaşamaktansa kaybettiğin 2 sene olsun yani

teşekkür ederim.
mimarlık okuyordum.
insanın sevmediği bir bölümü okurken bile okula gitmesi işkence.
sevmediğim bir işi hayatım boyunca yaptığımı düşünemiyorum bile.
umarım herkes istediği, sevdiği işi yapar.opuyorumnanaktan

huu huuu kimseler yokmuuu ya okul maratonundan dolayı pek sık giremiyorum neler yapıyosunuz bakayım

Benim derslerim çok yoğun artık. Sıkı bir çalışma içine girdim sayılır bugün.
Onun dışında hiçbir şey yok. Koşturmaca içinde devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
off gençlik ya, hukuk okumak zordur derlerdi de inanmazdım, bu ne arkadaş yaa, bi ödev kağıdı var sabahtan beri bakıyorum bişey anlamadım, yok A Bden şunu almış o onu buna vermiş , şöle olmuş böle olmuş gel de çık işin içinden, off of ben nası avukat olucam yaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…