- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
evet var oyle hic calismadan basaran, herseyi bi defa okuyup hemen ezberleyebiliyorlar :bbo: ayy ne guzel olurdu hic calismadan mezun olmak, nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :1no2:
ayy kızlar bugn istatistik görduk ilk defa ben böle kazık ders görmedım ben kalacam yaaaa:gitme:eyvahedigeldismile
Kızlar sunum yapmıştım bende üniversitede hiç unutuyorum.Arkadaşlar soru falan soruyordu.Dersle ilgili sorulardı ama.Tahvil nedir diye sordu arkadaşın biri bende açıkladım ha bu arada bunu sınav sorusu olarak sorcam finallerde karsınıza çıkabilir dedim kaydirigubbakcemile3 Bütün sınıf koptu hoca en çok kimin sunumunu beğendiniz diye sordugunda asilcariye dedi herkes :hooray: hoca neden dedi sınav sorusu verdi ondan dediler
:roflol: Bu arada hoca sınavda tahvilleri sordu onure oldum hihoyyyt
canım sen asilcariyemisin nickinimi değiştin ay bende değiştirmek istiorum olmuyo sanıodum tahvil gecen sene bizim vizede çıkmıştı :teytey:
tatlım kazene mesaj at istediğin nicki. değiştiriliyor. ben de değiştirdim ya öyle.
ben de üniversite okuyordum bu sene 2. yılımda bıraktım.mafoldumben
tekrar gircem sınava.
seneye ben de burda olurum inş.:gitme:
Neden bıraktın ki? Bölümü mü sevemedin? CADIARZU
bölümü sevemedim hatta nefret ettim.
uyumanın nasıl bir şey olduğunu unutmuştum.
yoğun tempodan sürekli hasta oluyordum.
zaten şehir dışında okuduğum için hiç dayanamadım; bıraktım geldim ben de.
gelecek sene yeni bir bölümle buralarda olurum umarım.
ben de üniversite okuyordum bu sene 2. yılımda bıraktım.mafoldumben
tekrar gircem sınava.
seneye ben de burda olurum inş.:gitme:
Hangi bölümdeydin canım?
Hayırlısı olsun ömür bıyu sevmedğin bir meslek hayatı yaşamaktansa kaybettiğin 2 sene olsun yani
Anladım. Hayırlısı olsun. Umarım bu kez istediğin bir bölümde severek okursun.
selam ben geldim nasılsınız arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?