üniversiteliler kulübü

Bu benim 3.yılım,ilk yıl bir ay falan bende kaynaşamamıştım kimseyle,herkes bana ters geliyordu sonra 1.sınıfta bi arkadaş grubum oldu ama uyuşamadık koptuk 2.sınıfta hiç arkadaş olmam dediğm insanlarla samimiyet kurdum ve çok iyi dostluklarım var şu anÜniversite başka yaaa:)
İlk zamanlar zorluk çekmek normal ya zamanla alışırsınız bence sonuçta herkes yeni orda ve herkesin arkadaşa ihitiyacı var mutlaka kafaya uyan birileri çıkar:1hug:

@bayan1903 merak etme canım o sıkıcı ing dersleri bitsin rahatlıcaksın ve ünv nin keyfini çıkarcaksın.

kızlar benim bi şansım vardı arkadaş bakımından. liseden çok yakın bir arkadaşımla aynı fakültedeyim. Bölümlerimiz farklı ama ortak derslrimiz var. ve tüm gün beraberiz. o benim ben onun en byük şansıyız birbirimizin.

ama ünv de çıkar ilişkisini çok derinden gözlemledim ben. gerçekten can sıkan bir durum. yeni başlayan arkadaşlar sakın haa güvenmeyin herkese. allahtan ben bu yüzden problem yaşamadm da yaşayanlar oldu geldi kulağıma. bırakın sırlarınızı bilmeyiversinler aman haa biriyle karşılıklı hoşlanıyorsunuz birbirinzden sakınnn saknn kimse bilmesin aman

Evet üniversitede değişiyor insanlar demek ki... Artık alıştık zaten.
Hiç problem değil. Hiçbir şeyi garipsemiyorum. Ve bunun da beni hayata hazırladığını düşünüyorum. Arada bir girip çıkanlar çok şey katıyor insana.

vereliniortak

Zaten hep önce grup oluşur, sonra kopar. 5 kişiyse 3e düşer sonra da 2ye iner. Zamanla her şey değişiyor arkadaşlık ilişkilerinde.

bende öle düşünüyorm cnm kimbililr çalışma hayatında daha neler göreceğz,asıl çıkar ilişkileri birbirinin arkasından iş çevirmeler orda maalesef,kimse kimseye menfaati olmzsa bi bardak su bile vermez:umursamaz:

slmm kizlar bende nihayet universiteliyimmmmmmm :sm_cool:
Hukuk okuyorumm ama universitemi hic begenmedimm aslinda begendim ama insanlar cok tuhaf yaa herkes kendi derdinde kimse kimseyle kaynasmiyo herkes cok ciddi bi ben ve liseden cok iyi arkadasim guluyoruz amfi de =) guluncede millet ters ters bakiyo. yaa her an oyle ciddi ciddi duramam ben ille gulmem lazim yoksa butun gun dersi nasil cekecemm bi yandan not aliyoruz bi yandan acaip guluyoruzz=) kaydirigubbakcemile3
cok Turk var ama Turkler de cok tuhaf yaa, yurtisiinda oldugumuz icin normalde bi Turk baska bi Turk u gordugunde hemen kaynasir, ama bunlar cok tuhaflarrr CADIARZU
ha bide cafeteryalari hiiic begenmedim hic yakistiramadim uniye. Cok iyi bi universite ama kafeteryalar cok cirkin kucucukkk
keske Turkiyede olsaydim orda univ hayati super gibi gorunuyor, burda heeeeppp derssss!!

Bu ne demek şimdi... kafamçokkarıştı
Biz ne yapıyoruz Türkiye'de?
Sadece gırgır şamata yaşayıp ders işlemiyor muyuz...???
O kadar ağır ve yoğun ki dersler canımız çıkıyor resmen.
Bir bilgin yok sanırım sistem hakkında. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Komik cidden. sempatiksalakcinni

wouwww yavaassss xD dovseydin bide kiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
ders islememek ne demek ben oyle biseymi dedimm=) derssiz okulmu olurmus yerimseniben
o yonden demedim, arkadaslik yonden, gruplar felan var dedinizya o bakimdannn yerimseniben cunku biz burda memleketten insanlarla olmak icin can atiyoruz :çok üzgünüm:

Tamam canım öyleyse sorun yok.
Bu sitede biri vardı yurt dışında yaşıyormuş Türkiye'yi küçümseyip duruyordu aklıma o geldi.
Yani ilk okuyuşta kötü niyetli yazılmış gibi algıladım ben.
Kusura bakma tatlım. Evet o yönden haklısın. Burası daha renkli sanırım.
turkbayragi

Hayir kesinlikle yasakkelime Turkiyenin ders sistemine laf soylemek ne haddime bu konuda hic bisey bilmedigim halde. Sende kusura bakma canim Turkcem super deil, yanlis anlasilmak istemem. Sadece iste arkadasliklar felan, ozeniyoruz iste, burdada oluyor gruplar, olmuyo deyil, ama Turkler arasi bi baska yaa :çok üzgünüm: Neyse belki ilerleyen zamanlarda daha cok Turk tanirim, cunku baya varmis

Olsun canım en azından şu anda gülüp eğlenebildiğin bir arkadaşın varmış.
Onu bile bulamayan o kadar çok öğrenci var ki.
Zamanla diğer insanlarla da arkadaşlıkların gelişir. Herkes sonuna dek put gibi oturacak değil ya. Düzelir elbet. )

Ben çok sakin bir gün geçirdim. Derse çıkıp eve geldim hemen. Takılmadım hiç.
Zaten akşam çıktım. Güzeldi yani. Artık iyice derslere odaklanmam gerekiyor.
Daha yeni defterime geçirmedim notlarımı. Acil başlamam lazım.

Senin nasıldı canım? :))

bugün 6 saati aynı hocayla geçirmek tam bir kabustu kadın hem bölüm başkanımız hemde meslek derslerine girio aman allahımm derste gözlerim kapanıyo açıyorum gene gidio uyucaktım neredeyse ya bide derste pek aktif değil kadın paso anlatıo biraz daha farklı sistemle işlese belki uyumayız boshayallersmile

evet haklisin canim a.s

eeeeeeeee kızlar bugün okulda ne vardı ne yoktuu:)))

bugun sadece 1 bucuk saatlik dersim vardi. Iyidi ama ogretmen gicik birine benziyo. Aslinda iyi biri, anlamadiginizda kesin soyleyin felan diyo ama bisey soruncada cevabi sert oluyo :umursamaz:. okul cikisida sevgilime ziyarete gittim surpriz yaptim sok oldu =)
sen naptin canim?

6saat ve aynı hoca... :1shok:
Aman Tanrım!!! akannehir

benimkisi okuldan ve çok uyuz etti bugün beniii

bak bu coook zor iste!
ogretmeni sevsen bile, butun gun ayni ses, ayni yuz u gormekkk cok zorr
gunun sonunda kafan kazan gibi oluyo kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…