üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

yok canm 3. donemim bitti benim 1buçuk bitti yani :KK37:
2 bçuk senem var daha ama planlarım işe yararsa 2 sene sonra çalışmaya başlıcam inş. :KK69:
kendi paramla katkıda bulunıym azcık çeyizime :KK66:

ben de anneme zorla çeyiz yaptırıyorum yaaa :KK70:

seneye maaşa geçiyim bütün çeyizi dizcem valla

oyy daha çok varmış bitirmene yaa, neyse tadını çıkar öğrencilik güzel şey :KK8:

patik vb.. gereksiz şeyler var sadece çeyizimde :KK37:
ya diyorum yatak örtüleri alalım yok olmaz yatak boyutu ne olcak bilmeden nası alalım diyo şunu alalım modası geçer begenmezin ee ne zaman alcaz dolu para tutuyo bunlar sonuçta bi anlayamadı :KK69:

ben yavaştan yavaştan nevresim takımları masa örtüleri filan aldırmaya başladım... geçen bi salon takımı almış annem ama bayıldımmm hayatta modası geçmezz... sen de böyle şeylerden başlat valla toplu alınca çok zor olur... ufak ufak başlamak en iyisi.. yooksa benm de tonla patiğim var :KK70::KK70:

salon takımı derken canm ne o :26:
bende kahvaltı takımları bakıyorum şuan gaza geldim yine bi tane begeniymde aldırıym :KK9:

kimsecikler kalmadıı :KK33: o zaman bende çıktım iyi geceler hepinizeeee :82:
yarın yine beklerimmm :KK70: öptm :KK55:

mutfağa inmiştim meyvelere takıldım :KK70:

salon takımı da böyle sehpaların üzerine filan serilen şeylerden canım,, öyle dantel mantel istemiorum

kahvaltı takımım yok ama çay takımı gelmişti bi doğumgünümde hediye olarak :KK9:

hissettim geldim :82::82:
benim o bile yok :KK9: dur dur bi kahve takımı patlatıyım ben bu ay :KK9:

bi an önce alsak nolucak sanki :KK37: hemen evlencez :KK57:
kaçak göçek ekşın yapa yapa kalp krizi geçircem :KK53:
bu sene tatilede gidemedik zaten :KK57:
oyy oyyy neyse boyun kaç bakalm senin :KK9: çok alakalı konuyla demii :KK37::KK37:

aynen yaa benimki tam göçek ekşını zaten ahahaha sevdim bunu :KK66:

boyum 1,72 canım senin kaç? o da aynı deme de :18:

salı gecesi gidiorum valla tatile hem de tanıştığımız yere gidioruz yihuuuu:KK62::KK62::KK62::KK62:

aynen yaa benimki tam göçek ekşını zaten ahahaha sevdim bunu :KK66:
boyum 1,72 canım senin kaç? o da aynı deme de :18:
salı gecesi gidiorum valla tatile hem de tanıştığımız yere gidioruz yihuuuu:KK62::KK62::KK62::KK62:
yok uzunsun :KK9::KK9: 1,68 canm bnmki :KK69:
gdiyomusunuz ay ne güzelll :KK19: tanıştıgınız yer neresi çok romantikk :78:

4 yıl önce ağustos sıcağında egede tatilde tanıştık kuzum... ikimiz de öss telaşıyla sınavın açıkladığı gün tanıştık hem de :KK9:

salı gnü de tkrar gitcez, malum bu yıl ramazana denk gelio tanışma yıldönümümüzde gidemicez şimdiden gidelim dedik.... :KK69:

ayy hadi bakalım kazasız belasız yakalanmadan atlatın :KK69::KK69:
çok güzel fotolar çekilin 2 kişi gidince zor oluyo ama çektirin bişey yapın :KK9: anı kalsın güzel güzel süslen püslen gelsin ekşınlar hobaaaa :KK62::KK62:
biz anca mayısta gidebilicez olsun sorun çıkmasn gidelim ondada bekleriz :78:

mayıs mı :KK53:

ooff çok varmış daha.. ama olsun tatil tatildir... ben foto delisiyim valla sürekli çekiorum deli oluo :KK70:

tarihin en güzel kanıtı o fotolar çünkü biz de yavaş yavaş tarih oluoruz :KK76:

evet canm malesef mayısta okul düzenliyo diye gidiyorum o turlarla ögrenciler oluyo hep :KK31:
bu sene gidemedk bi yıl dolmadı diye izin alamadı :KK5:
neyse çekil tabi bnmkide deli oluyo bi dur diye :KK60::KK60:

ben seni çok merak ettim :78:

X