- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- Konu Sahibi BibLoSuRat
20. sayfamızdan hepinize günaydınnnnn
ahh sanırım bu gece çok güzel olucak şimdiden heyecan yapmak istemiyorum ama sonra hevesim kursagımda kalıyo hep :18:
bugün aşkın doum gnü bilen bilir pamukcm sende günlükteki yazıyı bgenmişsin saol canmm
neyse götürcek bi yer ayarlayamadm demiştim ..
bu akşam %90 babam yazlıga gidiyoo
yani aşk'a özel bişeyler yapabilicm :123: yani inş
yemek hazırlamayı fln düşünüyodm ama ertesi gün bnde yazlıga dönücem o yemekler kalırsa annem şüphelenir gelcekken nedn yemek yaptın diye ,zaten benimkide geç gelicek eve ugrar gelir orda yesin
ben pastasını alırım bi iki blon alırım belki birazda kurutulmuş güllerim vardı masaya serperim hediyesinide bi uca
inş.. çok güzel olur bozulmaz planlarım
size bi sorum odam çatı katında demiştim büyük bi odam var çalışma masası yerine 4 kişilik hatta 6 kişilik bi masa almıştım acaba diyorum pastayı fln orayamı hazırlasam daha loş olur mum bulursam onlarıda yakarım ama şöylede bi durum var hirascm tahmin ederkiii sıcaktan ölebiliriz
şimdi ben çıkıyorum annem yok ev batmış durumda temizlik yapıcam çok işim var gün içinde yine ugrarım öptüm hepiniziiii hiras
ayyyyyyyyyyyy çok heyecanlı yaaa olsun çatı katına hazırla bence de daha güzel bi atmosferi olur mumlar filan hmmm
güzel güzel hazırlan süslen sen de bak evden çok senin güzel olman önemli bu gece :))
ayy yardıma gelesim var yaa gelsem beraber temizlesek hazırlasak ne de hoş olurdu
zaman buldukça gir haberdar et bizi canım ayrıca yemek işine hiç girme bi pasta yeter de artar bile.. hatta mümkünse kendin yap pastayı daha anlamlı olur
öpüorum kolay gelsin kuzumm