üniversiteli misin? bi de istanbul' lu musun? gel kaynaşalım :)))

hiras canm 10 gün sonra demiştin yanlış hatırlamıyosam sen ne hediye alcaksın :KK69: en güzel hediye istanbula gelmen zatende :KK23:

iyi geceler herkeseeeee :KK55:
hirascım koptun galiba :44: baran canm yarın uzun bi gün olucak bana uyumam lazm kusuruma bakma emi :78:
hadi tatlı rüyalar hepinizeeeeee :KK69:

Merhaba kizlarrrrrrr ben geldim siz gitmissiniz...........pek bir positifim bu gece masallah....:78::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

hiras canm 10 gün sonra demiştin yanlış hatırlamıyosam sen ne hediye alcaksın :KK69: en güzel hediye istanbula gelmen zatende :KK23:

canım evet koptum biraz.. valla tatildeyken araya sıkıştırcam bişiler ama bakalım .. damattan bi kravat kol düğmesi seti aldım malum avukat olcak ablası :)) sora çok sevdiğim bi parfümünün üretimi durmuştu onu buldum getirttim etti ikii... ha bi de bizimki nargileye pek bi düşkündür kişiye özel gümüş bi sipsi yaptırdım ay çok hoş olduu :)) yeter de artar bile şekerim dahası eylülde bana inşallah :KK70::KK70:

tatildeyken de bi mum üfletirim artıkkkk

pamuk helva hoşgeldinn :)

canım evet koptum biraz.. valla tatildeyken araya sıkıştırcam bişiler ama bakalım .. damattan bi kravat kol düğmesi seti aldım malum avukat olcak ablası :)) sora çok sevdiğim bi parfümünün üretimi durmuştu onu buldum getirttim etti ikii... ha bi de bizimki nargileye pek bi düşkündür kişiye özel gümüş bi sipsi yaptırdım ay çok hoş olduu :)) yeter de artar bile şekerim dahası eylülde bana inşallah :KK70::KK70:

tatildeyken de bi mum üfletirim artıkkkk

pamuk helva hoşgeldinn :)

hırascım ooo hoc sey almsın yarısınıda bıze yolla:KK70:

X