- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
- Konu Sahibi BibLoSuRat
bıtlerımı verırdım ne guzel geldım annecım geldım ama dıkkat et sen demem bana anne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bit istemem tmam demmembıtlerımı verırdım ne guzel geldım annecım geldım ama dıkkat et sen demem bana anne
tek sorun şuan kıvırcık olmamasımı üşenmeden bu saatte amann bacım git yat yabenımde ıstesem sımdık kalkar yaparım ben evde yapıorum dısardakınden fazla tat alamıorum ama kıvırcıgım yok bos bosda yenmezkı
tek sorun şuan kıvırcık olmamasımı üşenmeden bu saatte amann bacım git yat ya
hiras canm 10 gün sonra demiştin yanlış hatırlamıyosam sen ne hediye alcaksın en güzel hediye istanbula gelmen zatende
canım evet koptum biraz.. valla tatildeyken araya sıkıştırcam bişiler ama bakalım .. damattan bi kravat kol düğmesi seti aldım malum avukat olcak ablası :)) sora çok sevdiğim bi parfümünün üretimi durmuştu onu buldum getirttim etti ikii... ha bi de bizimki nargileye pek bi düşkündür kişiye özel gümüş bi sipsi yaptırdım ay çok hoş olduu :)) yeter de artar bile şekerim dahası eylülde bana inşallah
tatildeyken de bi mum üfletirim artıkkkk
pamuk helva hoşgeldinn :)
ben de geliim mii
gel gel.. biblo kaçtı ama olsun bizler varız :))
:) eee naparsınız bu saate bkım burda