- 19 Şubat 2023
- 86
- -70
- 21
-
- Konu Sahibi iyilikdamlayancar
Güz dönemindede açılmazsa gerçekten çok kötü olur brnim içinOlan hep bu gençlere oluyor ya,pandemide evlere tıktık,şimdi de okulları kapandı,nedir bu z kuşağının başına gelenler.
evet 20 yaş genç bir yaş ama avrupada 20 yaşındakileri eve tıkıp sen daha çocuksun demiyorlar eşşek kadar adamsın diyorlar,zaten 17 yaşında ayrı eve çıkıyorlar ehliyet alıyorlar part time çalışıyorlar,her yönden sosyal hayatlarını üniversiteli olmanın tadını çıkarıyorlar.
konu sahibi,canım benim ben senin bunalımını anlıyorum sevgiliyi şimdilik boşver dişini sık okulunu bırakma,moralini de bozma açılır sonunda okullar.seçimler de bir geçsin.tüm hayatın önünde canını sıkma güzelim
Planın ne?Çıktın gittin evden ne yapacak nereye gidecek nerede kalacak kime güvenecek nasıl geçineceksin?Düşünmüşsündür bunları herhalde.Güz dönemindede açılmazsa gerçekten çok kötü olur brnim için
Ondan mı çekinicem bulursa istemiyorum derim olur biter 15 yaşında değilim sonuçta sadece bulduğuyla kalır ki o evden ayrılma en son aşama benim içinCidden müge anlı bulur , baya baya peşine düşer
Canım sende madem ailenin huyunu biliyorsun onların onaylamayacağı başına iş alacağın işlerin,ilişkilerin içine girme. Gencecik insansın napacan kendinden büyük adamı? Aranızda kaç yaş var bilmiyorum ama ne gerek var yani yinede. Sonu olmayan işlere girişme.o kadar kolayki günah almak
Sonbaharda okullar açılacak,ömür boyu online ders görecek değilsiniz ya şimdi böyle olmak zorunda yurtları depremzedelere verdiler,sonbahara kadar çözüm bulunur sıkma canınıGüz dönemindede açılmazsa gerçekten çok kötü olur brnim için
İnstagram üzerinden
Kac yas buyuk? Evli mi?İnstagram üzerinden
Ülkenin çoğunluğu kız evladın 6 dan sonra dışarıda olmasını istemez mi? Eğer gercek buysa boşuna değil her konuda tüm olanlar.Konu sahibi, canımın içi, ailenin akşam 6da evde olmanı beklemeleri çok normal. Akşam hava karardığında ülkenin çoğunluğu kız evladının dışarıda olmasını hoş karşılamaz. Ben 26 yaşındayım, annem merak etmesin diye whatsapptan konum atıyorum. Açıkçası bunun gocunacak, rahatsız edilecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum aile ve evlat arasında.
Arkadaşlarınla aranın bozulmasının nedeni annen değil, bir denge kuramayan senin hatan.
"20 yaşında olmama rağmen" yazmışsın ama maalesef 20 yaşında henüz olgunca ve mantıklı düşünemeyen, henüz yetişkin olamamış bir çocuksun.
Evinde otur ya da kütüphaneye git, bu dönem evde daha çok olduğun için ortalamanı yükseltip çap yapmayı, daha iyi okula yatay geçiş yapmayı, kendini geliştirmeye çabala. Bak depremzedeler için online eğitim verecek öğretmenler arıyorlar. Git bir sosyal sorumluluk projesinde yer al.
Hayatındaki sorunlarının temeline aileni koyup, böyle şikayet etmekten vazgeç. Bir işe yaramaz.
Lise çağından beri eve 6'da girdiğimi bilmem. Şu saatte evde olacaksın diye bir baskı olmadı hiç bir zaman. Benim ailem mi çok modern millet mi çok katı acaba? Hayır öyle modern bi tarafımızda yok aslındaÜlkenin çoğunluğu kız evladın 6 dan sonra dışarıda olmasını istemez mi? Eğer gercek buysa boşuna değil her konuda tüm olanlar.
Kız çocuk bitki mıdır? 15 16 yaşında olabilir belki 6 7 ama bu zaman dilimi yas aldıkça artar. Çocuğa güvenilir, yaşının artmasına güvenilir ve serbest bırakılır.
Gerçekten çok şaşırdım, tevekkeli değil bu kız boşuna anlaşılmamış. Ruhu özgür olmayan ve birey olamayan, baskilanmayi normal sanan ve sana hala dayatan kişiler seni anlayamaz konu sahibi.
Ben de ondan anlamadım zaten. Konu sahibi normal bir şekilde isyan ediyor, hak verilmek yerine herkes böyle kız çocuklarına boyle davranilir deniyor.Lise çağından beri eve 6'da girdiğimi bilmem. Şu saatte evde olacaksın diye bir baskı olmadı hiç bir zaman. Benim ailem mi çok modern millet mi çok katı acaba? Hayır öyle modern bi tarafımızda yok aslında