Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramızda üniversitede memur olarak çalışan bayanlar var mı acaba ? Üniversitede memur olmakla ilgili olumlu olumsuz yönlerini söyler misiniz acaba lütfen
bende bu konuda bılgı beklıodum kız agzına saglıkAramızda üniversitede memur olarak çalışan bayanlar var mı acaba ? Üniversitede memur olmakla ilgili olumlu olumsuz yönlerini söyler misiniz acaba lütfen
dezavantajı akademik kadro ile idari kadro ayrımı
en önemlisi yükselme olanağı yok diye biliyorum.
birde bildiğim kadarıyla daha doğrusu eskiden öyleydi;
üniversite,meb gibi kurumlarda memur maaşları diğer kurumlara göre daha düşük.
dezavantajı akademik kadro ile idari kadro ayrımı
en önemlisi yükselme olanağı yok diye biliyorum.
birde bildiğim kadarıyla daha doğrusu eskiden öyleydi;
üniversite,meb gibi kurumlarda memur maaşları diğer kurumlara göre daha düşük.
ben üniversitede memurum 2 sene önce felan maaş farkı kalktı ortadan artık bütün devlet memurları aynı maaşı alıyor. yükselme olanağı yeni ünv. lerde var eskilerde kadro yaşlı old.için zor. çalışma şartları rahat.
ben üniversitede memurum 2 sene önce felan maaş farkı kalktı ortadan artık bütün devlet memurları aynı maaşı alıyor. yükselme olanağı yeni ünv. lerde var eskilerde kadro yaşlı old.için zor. çalışma şartları rahat.
Merhaba.bende bu konuyu çok merak ediyordum.Calisma ortamıniz nasıl acaba bide bekar yeni başlayan maaşı ne kadar üniveriste memuruMerhaba ben de universite memurluğuna atandim ardahana. Nişanlım diyarbakırda öğretmen sözleşmeli ve çakılı. Benim bir yıl sonunda oraya geçme şansım var mı.yardimci olur musunuz.