Sadece 4 yıllık ebelik veya hemşirelik kazanmak istedim .12 de çalışmadım, kedilere karşı aşırı derecede hassasiyetim ve merhametim var bu yüzden o yılımı hasta kedileri tedavi ettirmekle geçirdim ilk mezun senemde dershaneye yazıldım bana tek katkısı tecrübe edinmekti matematik adına hiçbirşey katmadı bana. 420 bin sıralama yaptım ve yine kazanamadım ama çalışmıştım ama yanlış çalıştım verimli çalışmayı öğrenemedim çünkü . Tuhaf bir şekilde içimde aşırı derecede hırs ve başarıma isteği var aşırı aşırı aşırı ama bunu kullanamıyorum bir türlü olmuyor. şuan yine mezuna kalmış durumdayım dershaneye gitmeyeceğim kendim çalışacağım ama bunu yine plan programa otırtamouorım .sürekli kötü düşünceler aklımda yine olmayacak konular bitmeyecek yine 10 tane matematik yapacaksın daha kötü sıralama gelecek kafamda bunlar dönüyor ve sürekli üniversite kazanan tanıdık kişilerin profilini stalklıyorum hasta gibi düzenli bir şekilde bakıp bakıp bir gün bende böyle olacağım hayali kuruyorum .çalışacak ortama gelirsek berbat iğrenç ötesi ahırda daha güzel ders çalışılır öyle düşünün evin içi huzursuzluk dolu .çok kötüyüm ben ya gerçekten bir çıkmazın içindeyim sürekli ağlıyorum elime Bişe geçmiyor bir türlü başlayamıyorum derse napacağımı nereden başlayacağımı bilmiyorum buraya bunları neden yazdığımı ne umduğumuda bilmiyorum acaba ben mi gerizekalıyım matematik yapamıyorsan neden sayısal seçtin ama istiyorum işte istiyorum çok istiyorum en büyük hayalim bu benim sanki yaşama sebebim gibi, başardığımı görmek iyi bir üniye gitmek. Ne kadar kötü olduğum yazdığım cümlelerin birbirinden alakasızlığından karışıklığından sorunun ne olduğunu bile anlatamayışımdan belli oluyor. Başaramadım diye 2 yıldır herşeyi kendime çok görüyorum sen kazanamadınki bide utanmadan gezecek misin kazanamadın ki sanki bi bok olmuşsun gibi neden makyaj yapıyorsun gibi gibi gibi offfffff.....