M MaviRe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 1.682 1.426 22 Ağustos 2020 Konu Sahibi MaviRe #1 Açık öğretimden üniversite okumak istiyorum. Evliyim çocuğum yok. Ne gibi çalışma düzeni olusturdunuz. Bir kursa yazilmak şart mi?
Açık öğretimden üniversite okumak istiyorum. Evliyim çocuğum yok. Ne gibi çalışma düzeni olusturdunuz. Bir kursa yazilmak şart mi?
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.282 64.531 23 Ağustos 2020 Konu Sahibi MaviRe #2 MaviRe .!.: Açık öğretimden üniversite okumak istiyorum. Evliyim çocuğum yok. Ne gibi çalışma düzeni olusturdunuz. Bir kursa yazilmak şart mi? Genişletmek için tıkla... Kursa yazilmaya gerek yok ki cok dusuk bir puanla giriliyor zaten.
MaviRe .!.: Açık öğretimden üniversite okumak istiyorum. Evliyim çocuğum yok. Ne gibi çalışma düzeni olusturdunuz. Bir kursa yazilmak şart mi? Genişletmek için tıkla... Kursa yazilmaya gerek yok ki cok dusuk bir puanla giriliyor zaten.
M MaviRe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 1.682 1.426 23 Ağustos 2020 Konu Sahibi MaviRe #3 LOTUS0710 .!.: Kursa yazilmaya gerek yok ki cok dusuk bir puanla giriliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
LOTUS0710 .!.: Kursa yazilmaya gerek yok ki cok dusuk bir puanla giriliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
F fatosyanardag Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2020 38 15 29 13 Ekim 2020 Konu Sahibi MaviRe #4 MaviRe .!.: Açık öğretimden üniversite okumak istiyorum. Evliyim çocuğum yok. Ne gibi çalışma düzeni olusturdunuz. Bir kursa yazilmak şart mi? Genişletmek için tıkla... Kaynak edindiniz mı acaba ?
MaviRe .!.: Açık öğretimden üniversite okumak istiyorum. Evliyim çocuğum yok. Ne gibi çalışma düzeni olusturdunuz. Bir kursa yazilmak şart mi? Genişletmek için tıkla... Kaynak edindiniz mı acaba ?
F felicies Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2020 99 61 31 22 Ekim 2020 Konu Sahibi MaviRe #5 Sabah 7 akşam 11 calisirdim