Üniversite sınavı için... Lütfen bakar mısınız :43:

cnmm yazdıkların için cok tskr ederm :)) tavsiyelerini dikkate alacagım :) peki ygs ile lys konularını aynı and acalaışırsam kafam karısır mı??? birde ben 3 yıl boyunca 300 puanda kaldım ne asagı düştüm nede yukarı cıktım 1 yıl içinde 100 puan yğkseltebilir miyim acaba ???

bence ayrı ayrı çalış son zamanlarda karışık test çöz. dersanelerde ayrı ayrı veriyo zaten. ezberde akılda uzun süre kalmaz. sonuçta sınavı vermek için ezberliyoruz merakımızdan ezberlesek kalır aklımızda da puan kısmını bilemem çalştıktan sonra neden olmasın ki. ben yerleşemediğim seneden daha düşük bir puanla yerleşmiştim ama o sene başarılar baya düşmüştü başarısı sırası baz alınıyor yani. hatta kazanamam diye iyi bölümler yazmadım puanm düşük diye ama başarı sırasıyla alakalı işte düşük puan alınca hayata küsmemek gerek herkes düşük alınca öyle olmuyor işte. mutlaka tercih yap ve dersanelerden yardım al. onlar bana kesin gelir dedi de ben öyle tercih yaptım yoksa 2 yıllık flan yazacaktım artık :)

hahah haklısın cnmm meraklı olsak kolay olur :) :) inş cnm yaa peki sen kaç puan aldın neresi geldi hangi bölüm okuyacaksın ??

Canım seni msn'de bekliyorum. Eğer gelemeyecek durumdaysan mail de atabilirsin.

Merhaba :)
Harika bir cevap yazmışsın her ne kadar 2 yıl olsa da.
Umarım yazdıklarımı görürsün.Sana arkadaşlık isteği yolladım ancak maalesef özel mesaj yollayamıyorum.Ben de bir tm öğrencisiyim.Ve bu sene sınava hazırlanıyorum.Anadolu Lisesindeyim.Dediklerini okudum.Ve bugün kendime bir program yaptım.Ancak şöyle bir problemim var ki benim istediğim bölüm ve üniversite sözelde.Yani hem sözelden hem de tmden hazırlanıyorum.Aslında eşit ağırlıkta olma sebebim tamamen kendimi garantiye almak.Sözelden istediğim bölüm Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi.2013 senesinde 1.340 ile almış en son.Benim en korktuğum şey psikolojik olarak çökmem.Yani bilirsin 12.sınıf matematiğinde ağır konular var.Herkes matematik çalışırken ben sözele ağırlık vereceğim.Dolayısıyla da sınav listelerinde sonlarda yer alacağım.Sence bu konuda ne yapmalıyım ablacım ? Ve 2 sene önce arkadaşa verdiğin tavsiyeler gibi bana da tavsiye verebilir misin ? Yardımsever biri olduğunu düşündüğüm için bu soruyu sordum.Şimdiden teşekkürler

ewt cnm öle galiba cok fazla calısıorum ama sonuc hep hüsran.. sözel ögrencisiyim ben :)
Ezber yap ve kitap oku canım. Bende sözelciyim . Edebiyat öğretmenliği okuyorum . Yaptıklarımı anlatayım belki bir faydam olur .Bana en çok lisede ders dinlememin katkısı oldu. Onun dışında ezber yapman lazım zaten .Oturup konu çalışmalısın ben hep konu çalışırdım . Bi'de ben çok düzenli test çözen biri değildim. Bazıları deli gibi test çözerdi. Ama ben konuya hakimdim hep. Konuyu iyi bilirsen sözelde testler sorun olmuyor.Kitap oku dememin sebebi ise YGS'de çok işe yarıyor. Ama öyle keyfi okuma süre falan tut öyle okumaya çalış . Kitap okurken kısa surede anlamak hedefin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…