Okul bitmeden asla asla asla evlenılmemli düşüncem . Sende cok erken evlendin 27 de evlendim cok erkendi diye düşünüyorum :) var beynim tandıfum 19 da evlendi 20 de çocuğu oldu öyle okudu bitirdi eşi çalışıyordu cok zorlandı öyle anlatmıştı baya zorlandı . Ne gerek var ya . Bizim sınıfta bi kız öyle evlenmişti gebe kaldı karnı burnunda derslere gelıyodu. Bence hoş dehıl yaaa . Ne bilim hepimiz genç olarak takılıyorıx rahat rahat o ise kocası ile çocuğu ile ilgilenmek zorundaydı. Gebe gebe derslere gelmesi ayrı itici busey bence ne bilim . Küçük yaşta sorumluluk almaya hıc gerek yokv . Yakın arkadaşım da bel yıl boyunca görüştü okul bitti öyle evlendi ne farkı var en iyisin yapmıştı . Bitansde nikah yapmıştı birlikt yaşamıyorduevlendi öyle dugun oldu . Ama GEREK YOK ARKASAŞIM OKURKEN SORJMLULUK ALIP ÇÖKMEYE GEZ TOZ DOLAŞ PRENSES OLMUYOSUNOkurken evlendim . Okurken çocuğum oldu hala okuyorum bi çocuğum daha oldu. Sadece bitmiyor okul 3. Sınıftayım bitmiyor ciddi anlamda. Kendimi okula veremiyorum . Babam Emin'im beni evlendirdiğine çok pişman çünkü beni verirken tek şartı okuldu . Evet bırakmadım ama bitiremedim de. 22 yaşımdayım. Ailem ilk başta asla olmaz dddi . Uzun süre süründütdüler vermicex diye . Sonra okul bitsin şartıyla kabul ettiler. Allahtan yaşadığım şehirde okulum (Ankara)
Zorluk kısmına katılıyorum. Gebelik zamanlarımda okula gitmedimOkul bitmeden asla asla asla evlenılmemli düşüncem . Sende cok erken evlendin 27 de evlendim cok erkendi diye düşünüyorum :) var beynim tandıfum 19 da evlendi 20 de çocuğu oldu öyle okudu bitirdi eşi çalışıyordu cok zorlandı öyle anlatmıştı baya zorlandı . Ne gerek var ya . Bizim sınıfta bi kız öyle evlenmişti gebe kaldı karnı burnunda derslere gelıyodu. Bence hoş dehıl yaaa . Ne bilim hepimiz genç olarak takılıyorıx rahat rahat o ise kocası ile çocuğu ile ilgilenmek zorundaydı. Gebe gebe derslere gelmesi ayrı itici busey bence ne bilim . Küçük yaşta sorumluluk almaya hıc gerek yokv . Yakın arkadaşım da bel yıl boyunca görüştü okul bitti öyle evlendi ne farkı var en iyisin yapmıştı . Bitansde nikah yapmıştı birlikt yaşamıyorduevlendi öyle dugun oldu . Ama GEREK YOK ARKASAŞIM OKURKEN SORJMLULUK ALIP ÇÖKMEYE GEZ TOZ DOLAŞ PRENSES OLMUYOSUN
Zorluk kısmına katılıyorum. Gebelik zamanlarımda okula gitmedimgitsem itici olur muydum bilmiyorum. Zaten eşim sevgilimdi sınıftakilerle muhattap değildim. Evlendim evli olduğumu kimse bilmiyordu . eşim benden 4 yaş büyük. Göreve başladı evlendik . Ay niye bilmiyorum evlenelim Allah evlenelim yakamdan düşmedi. Onun okulu bitmişti tabi uyanık bide çok kıskanç malesef hayatı dar ediyor hala bana benim okul hala bitemedi ona yanıyorum. Ama pişman mısın diye sor. Asla . Genç anne olmak erken evlenip hayatına erken yön vermek güzel. Eşimle il il geziyoruz tatiller . Diyeceksin iki çocuğun ve bitmemiş okulunla mı. Evet:)
Hayır örgünAçık öğretim mi okuyorsunuz onu Merak ettim
Anladım aileniz nasıl ikna oldu babanız özellikle?Hayır örgün
Üniversitede bunları yapan hayırlı evlat olmuyor mu? Saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz nereye çıktığını bilmeden. Millet üniversitede segilsiiyle aynı evde kalıp yatıp kalkıyor öylesi hayırlı evlat sanırım.Off daha üniversiteden bu bayık muhabbetlere girmeye ne gerek var ya aile tanıştırmak bilmem ne... ailelerı ne kadar geç tanısanız o kadar iyi.acele giden ecele gider. Üniversite boyunca onun anasına danasina değil kendi kariyerinize odaklansaniz daha iyi değil mi...ahh ahh Allah hayırlı evlat versin
Neden yapilmasin? 21.dogum gunumde yüzük taktim, o yaz da okulum bitmeden evlendim. Çatır çatır mezun oldum, stajimi yaptım, avukatlık ruhsatimi cercevelettimBen dışardan bi göz olarak söyleyeyim komik buluyorum üniversitede nişanlanıp değişik triplere giren kişileriGerek yok bence herşey zamanında güzel öğrencilik zamanı nisan düğün sorumluluk çok zor olur herhalde ne gerek var da böyle bi sey yaparlar hiç anlamıyorum.20 21 yaşında nisan düğün yapılır mı ayol
Elbette vardır ben herkes pişman oluyor demedim zaten. Sadece herşeyin belli bi zamanı olduğunu düşünüyorum okul zamanı evlilik bana tuhaf geliyor sonucu ne olursa olsun.Benimde sınıfımda vardı evli bi arkadaş biz çok günlük meselelerden bahsederken kayinvalidesinin yaptıklarından falan bahsederdi komik gelirdi bana bilmiyorum gerek yok diye düşünüyorum .Kimse bi yere kaçmıyor neticede 1 2 yıl ertelenebilir evlilik herhalde,yine de tercih kişilerin tabi benimki benim fikrim :)Neden yapilmasin? 21.dogum gunumde yüzük taktim, o yaz da okulum bitmeden evlendim. Çatır çatır mezun oldum, stajimi yaptım, avukatlık ruhsatimi cercevelettim4 yılı geçti evliyim, bebek bekliyorum. Hiç de erken degildi, bizim için tam zamanıydı. Genelleme yapmayin. Okurken veya erken evlenip pisman olmayanlar da var
Bizim öğrencilerden evlenenler de oldu, fazla idealist değilsen ve yarın instagramı açıp arkadaşın interrail yapıyor diye kıskanmayacaksan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?