Ben varim. Ama benim universitem 6 yil oldugu icin nisanlandim. 4 yilda mezun olsam nisanlanmazdim bence.Merhaba Üniversitesi nişanlandıysanız ailenizin ilk tepkisi noldu? Nasıl bir yol izlediniz?
Ben universitede nisanlandim. Normal sartlarda bitince evlenecektim ki derslerden kalinca okul bitemedi ama tarih belliydi. Kayinvalide ortami falan beni hic etkilemedi. Cunku 6 senedir hic muhattap olmadim
Bende okul bitmeden evliliği düşünmüyorum. Sadece arada nişan gibi resmi bir şey olmasını ailelerin birbirini tanımasını etmesini istiyorum. Karşı tarafta da istekli ama maalesef annemler önce mesafeyi şimdide okulu bahane ediyorlar. Sizin aileniz ilk duyunca ne tepki vermişti? Hemen kabul etmiş miydi
Basta sadece aileler tanissin diye konustuk. Sonra onlar sehir disindan gelecek diye soz nisan tanisma hepsi ayni anda oldu. Kendiliginden gelisti
Universitede hayatin tadini cikardim, ulkemi gezdim, 1 donem yurtdisinda okudum. Kimseye hesap vermedim. Kendimi kisitlamadim. Cok iyi yapmisim valla gitme yapma diyenim olmadi. Herkese de tavsiye ederim =) evlenmek falan kabus gibi geliyordu.
herkesin kendi tercihi ben kimseye baglanmamayi "tercih ettim" kafam rahatti. Guveni kastetmiyorum suan evliyim ama baska sehre atandim mesela. Sadece gencligimi rahat kafayla yasadim. Bana iliski hele ki ciddi iliski fikri guzel veya cazip gelmiyordu. Sizin icin bir sakincasi yoktur herhalde bunun =))))5 senelik ilişkim içinde ülkeyi de tüm avrupayı da gezdim girmediğim ortam kalmadı gittiğim yerlerde. Bu biraz ilişkideki kişiye bağlı bence. Güven verdikten sonra sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?