• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite nişanlananlar veya evlenenler

Isteyen eşiyle de interrail yapıyor inanın :) yeter ki kafa dengi biri olsun yanınızda. Ben interrail yaparken hep Sevgilimi düşündüm keşke burda olsa diye.
Yapıyor tabi ama kv kp o bu şu buna "o neymiş be her kurbanda köydeyiz" demezse. Bekarlık rahatlığı her nişanlılık ve evlilikte devam etmiyor ne yazık ki :KK12:

Tabi haklısınız o konuda :) benim ailem hep kardeşime düğün yapma o parayı verelim dünya turuna gidin diypr mesela :)
İşte iş ailede bitiyor. Herkes gezmeyi sevmez ama her tatilde de köye gitmek istemeyebilir yani işin içine aileler girince ailelere de sorumlu olacak konu sahibi, benim öğrencilerimi en çok uyardığım konu bu iş sahibi olmadan erken yaşta yapılan evlilikler, mutlu olan yok mu var ama çalışan ve dilediği gibi yaşayan genç kadınları kıskanan da çok.
Ben de evliyim asla evliliğe karşı değilim. Konu sahibi yine de bu dediklerimi de bir düşün.

Acele etmeyin daha çocuksunuz pişman olursunuz.
Hayat ve üniverisite çok güzel gezin tozun yaşayın gençliğinizi.
Hemen evlenmek niye?
Ne acelesi var?

Ben 4.sınıfta nisanlandim. Son sene hem okul hem staj hem dugun hazırlıkları derken nasıl geçti anlamadım. Hatta final sinavlarina evli girdim ;) 2 günlük evli adamı ise yolladım bende kütüphaneye gittim ders çalışmaya ;) balayına 10 gün sonra gidebildik

Anladım aileniz nasıl ikna oldu babanız özellikle?
OLmadı aylarca . Sonra ben ağladım zorladım. Eşimin ailesi özellikle babası çok iyi bir adam. Eşimi araştırdı kime sorduysa mükemmel bi çocuk demiş . İstiyorlarsa verin insan olsun yeterki okul illaki biter demişler. Babam çağırdı ailesi kayınbabamdan ve eşimden söz aldı oluş bitecek diye. Onlarda söz verdi bendende söz aldı . Bizim için sancılı bir süreçti abim de baya uğraştı olmasın diye :) ama şimdi eşimi çok seviyorlar iyili evlendin diyorlar :)

Back
X