Yeni evliyim abim bizde kalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de kabul etmiyorum eşimde . Yeni evliyiz ve kimseyi yatılı olarak istemiyoruz durumumuz o kadar iyi değil eşimin ailesi dugun sürecinde hic bir şeye yardım etmedi benim ailem yaptı ama onlara da karşılığını geri verdik zaten
Aileniz yardım ettiği için bunu kendinlerinde hak mı gördüler acaba?

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun tek başıma halledemiyorum. Biz yeni evliyiz ve şehir değiştirmek durumunda kaldık değiştiğimiz şehirle aramızda 1 saat var. kardeşimin de üniversitesi burda yeni geldiğimiz şehirde ,ve kardeşim yola para vermemek için gelip bende kalıyor kış ayı bitene kadar kalacağını söylemişti. ama annem üniversitesi bitene kadar kalacağını söylüyor eşimde bu durumdan biraz rahatsız çünkü onun kardeşi de gelmek istedigi zaman iş amacıyla ben kabul etmemiştim ,ama ailem anlamıyor bende onlari kaybedicem beni sevmezler diye bir şey diyemiyorum lutfen bana fikir olun
Sevmezse sevmesinler. Bu ne saçmalık

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun tek başıma halledemiyorum. Biz yeni evliyiz ve şehir değiştirmek durumunda kaldık değiştiğimiz şehirle aramızda 1 saat var. kardeşimin de üniversitesi burda yeni geldiğimiz şehirde ,ve kardeşim yola para vermemek için gelip bende kalıyor kış ayı bitene kadar kalacağını söylemişti. ama annem üniversitesi bitene kadar kalacağını söylüyor eşimde bu durumdan biraz rahatsız çünkü onun kardeşi de gelmek istedigi zaman iş amacıyla ben kabul etmemiştim ,ama ailem anlamıyor bende onlari kaybedicem beni sevmezler diye bir şey diyemiyorum lutfen bana fikir olun
Kaldıki zaten sevmiyorlar sevseler bunu yaparlar mıydı. Evkiliğin bozulsa falan umurlarında değil

Annenize biz yeni evliyiz bu kadar uzun kalması doğru değil, eşimin kardeşi kalmak istedi ona da müsade etmedik böyle davranırsanız evliliğim zarar görür diye açıklayın. Ayrıca evime her zaman gelebilirsiniz ama bu kadar uzun süreli misafir etme olayını sağlık durumu olmadıkça kabul edemeyiz diye de ekleyin kalbi de kırılmamış olur
Teşekkür ederim bu yorumunuz için aslında eşim de kendi kardeşini kabul etmek istemedi benim ailem dugun sürecinde yardımcı oldular borç para falanda verdiler onu ödedik eşimde aileme karşı mahcup olduğu için kabul ediyor ama borcumuzu bitirdik yani

Annenizle aranız nasıl yani size destek olacaksa kardeşinize farklı yer bakmasını aşılayabilir mi yeni evli olduğunuzu vurgulasa falan
ya düğün sürecinde cok yardım ettiler borç anlamında ama bizde karşılığını dugunden bor kac gün sonra ödedik o mahçupluk var üzerimizde ne yapcaz bilmiyorum

Eşimde kendi kardeşini istemedi ilk basta yani ben bise demedim ,benim ailem bize borç para vermişti yardımcı oldular ama bi hafta içinde onlara geri ödedik eşimde mahcup olduğu için bir sey diyemiyor ,kendi ailesi hic yardımcı olmamıştı o yüzden kendi ailesine sözü geciyor ama benim aileme de borcunu ödedik onun mahçupluğu var ben tek başıma düşündükçe işin içinden çıkamıyorum buradaki yorumlar bana cok cesaret verdi kızanlarda oldu onlara da hak veriyorum teşekkür ediyorum

Eşinizin kardeşini nasıl kabul etmediyseniz kendi kardeşinizi de kabul etmeyeceğinizi söyleyeceksiniz. Eşinizin ailesinin de kendi kardeşini kabul etmeyen abiye karşı duyguları değişmiştir, sizinkilerin de değişir. Yeni evli çifte zaten böyle bir istekle gelinmemesi gerekir.

ya düğün sürecinde cok yardım ettiler borç anlamında ama bizde karşılığını dugunden bor kac gün sonra ödedik o mahçupluk var üzerimizde ne yapcaz bilmiyorum
Ne alaka bu ya anne baba borç verdi diye mi ? Adam sizi boşasa o kadar haklı ki . Hemde haklı bir şekilde boşanır ve tazminat bile alır üstüne . Ben sizin gibi insanlarla evlenilmemesi gerekildigini düşünüyorum. Hala ailem beni az severse bilmem ne çocuk musunuz siz ? Bir aile olmanın ne olduğunu bilmeden evlenen insanlara uyuz oluyorum

Böyle giderse boşanırsın zaten , ailen aşırı düşüncesiz, açıkça eşim istemiyor diyeceksin, bu sebepten sevmiyorlarsa sevmesinler bu ne saçmalık, azıcık yetişkin gibi davransanız ortada sorun kalmayacak , ayıp değil mi eşini böyle birseye mecbur ediyorsunuz, kaynanan veya eşinin abisi evinize yerleşse kabul eder miydiniz? Allah akıl fikir versin sana , evlenmişsin ama büyüyememişsin hala ailenden onay alma derdindesin, ailen seni kullanıyor, kızını düşünen aile asla böyle birseye müsaade etmez , sevgi dilenmeyi bırakırsan daha mutlu olursun bu hayatta...

Böyle bir sebepten dolayı, aileniz niye sizi sevmesin ki? Biraz gönül koyarlar, ya da mahcup olurlar o kadar. Değersizlik hissiniz mi var? Her zaman ailenizi mutlu etmek zorunda değilsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back