Bence doğru bi karar.. bi süre dinlen evine evliliğe alış.. sonrasında kararını verirsinMerhabalar ben özel bir üniversiteden birincilik ile mezun oldum. Zaten okulumu da tam burslu olarak okumuştum. Aynı zamanda lise 1den bu yana maddi sıkıntılar sebebi ile çalışıyorum okul zamanları part time tatillerde full time olmak üzere. 3 hafta sonra düğünüm var geç ay müdür olarak çalıştığım işten istifa ettim. Senelerdir çalıştığım için biraz dinlenmek istiyorum ama açıkçası canım çalışmak istemiyor. Nişanlım da bu durumu bana bırakmış durumda çok şükür maddi bir sıkıntımız da yok. Ama nedense ben bu konuda kendimi kötü hissediyorum. Aynı durumda olan var mı üniversite mezunu olup ev hanımı olmayı seçen?
Maddi olarak ihtiyacınız yoksa asla dönemyin iş hayatına keyfini çıkartın hayatınMerhabalar ben özel bir üniversiteden birincilik ile mezun oldum. Zaten okulumu da tam burslu olarak okumuştum. Aynı zamanda lise 1den bu yana maddi sıkıntılar sebebi ile çalışıyorum okul zamanları part time tatillerde full time olmak üzere. 3 hafta sonra düğünüm var geç ay müdür olarak çalıştığım işten istifa ettim. Senelerdir çalıştığım için biraz dinlenmek istiyorum ama açıkçası canım çalışmak istemiyor. Nişanlım da bu durumu bana bırakmış durumda çok şükür maddi bir sıkıntımız da yok. Ama nedense ben bu konuda kendimi kötü hissediyorum. Aynı durumda olan var mı üniversite mezunu olup ev hanımı olmayı seçen?
Aynen bende:)) bir de niye çifte standart var..kadın istediğinde evde oturuyor ama erkek bunu yapamıyor. .bence eşit şartlar istiyorsak görev ve sorumluluklarımız da eşit olmalı ki Haklarımız da öyle olsun.="yagmur0007, post: 52820566, member: 584646"]Eşimin durumu iyi çalışmama gerek yok diyenlerin eşleri ne kadar kazanıyor merak ediyorum vallahi.
Biraz da ev hanımlığı dene. Evinin müdürü olcan. Ben daha başka bişey istemem şahsen. Zaten çalışma hayatının zorluklarını görmüşsün. Hevesini de almışsındır diye düşünüyorum. Ben olsam bundan sonra evime ve çocuklarımın tahsiline odaklanırım. Tabi maddi olarak durumunun iyi olduğunu varsayarakAçıkçası hem ev işi yapıp hem çalışmak istemiyorum. Çünkü biliyorum ki nişanlımın bu konuda bana bir yardımı dokunmayacak. Kendi işimi yapmak istiyorum mesleğim pastacılık. Ama girip de bir yerde çalışmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?