Üniversite mezunları buraya dikkat!!

hepsini anladımda hocalarla dersler dışında muhabbet etmememin bana ne yararı olucak onu anlamadım:uhm:

Hayatla ilgili çeşitli konulardaki bilgi ve bakış açısını , okulunun dışında çok fazla rastlayamayacağın nitelikteki bu kişilerden böyle sohbetlerle edinebilirsin çünkü.
Okul dışındaki yaşamında birçok profesör, doçent, öğretim görevlisi ile temas kurduğun ortamların varsa bilemem tabii.
Sevgiler.

tamamen cok bılgısızce tercıh yaptım malesef fen edebıyat oku yuksek lısans yaparsın sonra atanırsın gıbı bılgısızce bana rehber oğretmen tercıh yaptırdı ......ve yok yok öğretmenlık yazma bız dersanede daha cok bolum mezunu calıstırıyoruz dediii sağolsunnnnnnnn ve sonuçççç son senemdeyimmmm :KK43:.:-)(

tamamen cok bılgısızce tercıh yaptım malesef fen edebıyat oku yuksek lısans yaparsın sonra atanırsın gıbı bılgısızce bana rehber oğretmen tercıh yaptırdı ......ve yok yok öğretmenlık yazma bız dersanede daha cok bolum mezunu calıstırıyoruz dediii sağolsunnnnnnnn ve sonuçççç son senemdeyimmmm :KK43:.:-)(

bende fef liyim ve hala dedikleri gibi düşünüyorum senin fikrini değiştiren ne oldu :uhm:

X