Üniversite kardeş bursu

Kyk başvuralara puanlar veriyor. Bu puanlar anne-baba sağ mı, ölü mü, öz mü, üvey mi, milli sporcu mu, malı mülkü var mı, ailede şehit veya gazi var mı, başara sırası nasıl, bu tarz şeyleri puanlayıp en yüksek puan alan kişiden başlayıp belli kişi sayısına ulaşıncaya kadar herkese burs veriyor. Geriye kalanlar arasında da daha önce üniversite okuyan, burs ya da öğrenim kredisi alan, kredi alıp geri ödemeyen, öğrencinin kendi üzerine malı mülkü olanları eleyip herkese kredi veriyor. Ama kredi alanlardan tam emin değilim belki o da sayılıdır. Ama bursların puan sistemiyle dağıtıldığını biliyorum. Bu yüzden kesin bir şey diyemeyiz. Bana çıkmaz diyordu herkes ama çıktı mesela.

Kızlar ablam özelde okuyo
Banada çıkar mı acaba ?
Bi daha sorayım,bileniniz var mı ?

biraz şans meselesi. benim arkadaşım 3 kardeş üniversitede okuyorlar, birine bile çıkmadı. başka bir arkadaşım tek kardeş ki bence durumları o kadar kötü değil (her gün farklı ve marka giymesi, telefonu, yaptıgı gereksiz harcamalarından yola çıkarak söylüyorum) ama ona çıktı.

Şans ve torpil mi acaba

Şans ve torpil mi acaba

ben başvurularda sallama yapıldıgını düşünüyorum, sanırım gerekli incelemeleri yapmıyorlar. ne bilim evi olan yok yazmış olabilir, başka bir şey gelmiyor aklıma. 3ü ayrı şehirlerde okuyan üniversiteli kardeşlere nasıl çıkmaz, çok zor :44:

Gerçekten o 3 kardeşi okutan anne-babaya yazık
Öğrenci okutmak kolay mı sonuçta

Benim de abim okuyor.Durumumuz da çok iyi değil bakalım nolcak.İnşallah çıkar burs da bir nebze olsun rahatlar evin yükü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…