• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite kardeş bursu

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
96
Antalya
kızlar benim abim üniversitede okuyor, ben de bu yıl gideceğim inşallah. kardeş bursu diye bir şey varmış başvuracağım ama kimi kesin çıkar diyor kimi çıkmaz diyor.. iki kardeş de okuyorsa burs kesin çıkıyor mu? bunu sormak istedim.. teşekkürler :16:

benim kardeşim de liseyi başka şehirde okuyordu bana burs çıktı canım. tabi ben burs için başvurduğum zaman evimiz ve arabamız falan da yoktu bana çıkmıştı kyk bursu

Kızlar ev,araba,mal mülk olsada burs çıkıyo deniliyo
Yani tanıdıklarım var burs alan bu şekilde
Başvuranların çoğuna çıkıyomuş burs

Kızlar ev,araba,mal mülk olsada burs çıkıyo deniliyo
Yani tanıdıklarım var burs alan bu şekilde
Başvuranların çoğuna çıkıyomuş burs

evet benim de tanıdıklarım var malı mülkü olup da burs çıkan ve gerçekten fakir olup da burs çıkmayan da var. şans meselesi sanırsam biraz da

canım kyk'nın bursları herkese çıkıyo arabamız var çıkmıştı
siz heryere belediyeye özel burslara devlet burslarına hepsine başvurun çıkma şansı var yani biri çıkmasa biri çıkar hepsine başvurun bakalım..

kardeşi okuyanlara burs çıkma olasılığı artıyo canım. başbakanlık bursunu daha kolay alıyorlar. şu geri ödenmeyeni hani..
benim arkadasıma çıktı ablası okuyordu başbakanlık bursunu alıyor şuan :71:

kardeşi okuyanlara burs çıkma olasılığı artıyo canım. başbakanlık bursunu daha kolay alıyorlar. şu geri ödenmeyeni hani..
benim arkadasıma çıktı ablası okuyordu başbakanlık bursunu alıyor şuan :71:

Ablam özelde,burssuz okuyo banada çıkar mı acaba :44:

çok teşekkürler cevaplarınız için.. :) benim babamda emekli annemde iki ay sonra oluyor öncelik tanınır mı bu durumda? babama çok yük olmak istemiyorum ikimizi birden okutması sıkıntı olur çünkü ikimizde büyük şehirlerdeyiz:50: başvurular ne zaman başlar peki?

Ee kızlar kyk ve başbakanlık bursu birarada çıkar mı ki ?
Sadece birinin çıkması gerekmiyo mu ?
Bide yurt başvurularınıda kayıt zamanı mı yapacağız ?

Ee kızlar kyk ve başbakanlık bursu birarada çıkar mı ki ?
Sadece birinin çıkması gerekmiyo mu ?
Bide yurt başvurularınıda kayıt zamanı mı yapacağız ?

başbakanlıkk bursu zaten kyk bursudur. bu ikisi aynı şey. burs çıkarsa okul bitince geri ödemek zorunda olmazsın ama öğrenim kredisi çıkarsa okul bittikten 2 yıl sonra ödemen gerekir geri. bur çıkana öğrenim kredisi, öğrenim kredisi çıkana da burs çıkmaz.

başbakanlıkk bursu zaten kyk bursudur. bu ikisi aynı şey. burs çıkarsa okul bitince geri ödemek zorunda olmazsın ama öğrenim kredisi çıkarsa okul bittikten 2 yıl sonra ödemen gerekir geri. bur çıkana öğrenim kredisi, öğrenim kredisi çıkana da burs çıkmaz.

Öğretim kredisi çıkarsa vazgeçebilir miyiz acaba
Geri ödeyeceğim parayı almaya gerek yok bana kalırsa,ailemde istemez zaten

Öğretim kredisi çıkarsa vazgeçebilir miyiz acaba
Geri ödeyeceğim parayı almaya gerek yok bana kalırsa,ailemde istemez zaten

öğrenim kredisi mi burs mu çıktığı açıklandıktan sonra notere gitmen ve bazı evrakları doldurman gerekir. eğer öğrenim kredisi çıkar da sen almak istemezsen notere gidip de bu işlemleri yaptırmazsan alamazsın zaten.

öğrenim kredisi mi burs mu çıktığı açıklandıktan sonra notere gitmen ve bazı evrakları doldurman gerekir. eğer öğrenim kredisi çıkar da sen almak istemezsen notere gidip de bu işlemleri yaptırmazsan alamazsın zaten.

Bilgilendirdiğin için teşekürler :46:

geçen sene başvurmuştum herkese çıkan geri ödemeli çıktı. bu sene de başvurdum bakalım hayırlısı olsun artık.

Kızlar ablam özelde okuyo
Banada çıkar mı acaba ?
Bi daha sorayım,bileniniz var mı ?

Back