Üniversite İçin Hangi Şehir Sizce?

Samsun , memleketim diye demiyorum ama çok güzel bir şehir.. Deniz kenarında mis gibi evler , cafeler. Ulaşım çok rahat , havaalanı var , günübirlik Sinop, Ordu falan gezip dönülebilir..

Şehir değil üniversite seçilir

ankara da bile gecekondu modunda üniversite var

Bir çok ilçede sadece bir binadan oluşan üniversiteler var içi boş, elinde kuru diploma ile kalacağın

Çalış güzel puanlar al,tercih dönemi gel sor, her şehri bilen ayrıntılı anlatır

Şindi hedef en yüksek hangisi ise onu kazanmak olmalı

Onlar cok ünlüyken ben cok küçüktüm, ah 90lar pop :))

İstanbul tabi ki.
Üniversiteler iyi, sosyal hayat, Kampüs ortamları şahane , yasama dair deneyim edinmenize de fayda sağlar. Mezun olduktan sonra üniversite ismi de çok önemseniyor özel sektörde.

İnsan;insan olup kendini bildiği müddetçe değil ilçede,köyde de okuyabilir. Ziyanı olmaz
Madem ziyanı yok o zaman neden İstanbul’a ay çok kozmopolit, Ankara’ya ama orda deniz yok anneeağ edasıyla cevaplar veriyorsun? Ağrı’yı, Yozgat’ı, Bayburt’u küçümsüyorsun? Bir dediğin diğerini tutmuyor be yavrum.

Ağrı'yı,Yozgat'ı,Bayburt'u küçümsediğim mesajlarımı kopyala yapıştır yapabilir misiniz rica etsem?

arkadaş ortamın varsa her şehir güzel gelir, önemli olan o şehirde okuyacağın bölümün iyi olması. ben küçük bir şehirde okudum ve müthiş özlüyorum o ortamı.

Ağrı'yı,Yozgat'ı,Bayburt'u küçümsediğim mesajımı kopyala yapıştır yapabilir misiniz rica etsem?
Ay işim gücüm yok o kadar sayfa arasından onları mı arayacağım? Hatırlıyorum tepkilerinizi hepsine “:)” ifadesi koydunuz. Yani ay onlar ne yahu ben Ankara’yı, İstanbul’u beğenmiyorum tavrıydı tam olarak.

Estağfurullah. Ankara'da okudum ben ama şehirden ziyade öncelikli tercihim bölüm, sonra üniversite oldu. İstanbul'da yaşıyordum ama puanıma göre sıralama yaparken çoğunlukla Ankara ve İzmir'deki üniversiteleri tercih ettim, Ankara geldi. Doğru bir tercih yaptığımı da düşünüyorum bu anlamda.

Hangi üniversiteydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…