- 10 Nisan 2014
- 42.426
- 113.700
- 798
ha ha ha tam uyeleri bulmuşsun bizim takım tam tekmil .sen hangi bölumu tercıh edeceksin onu yazmamışsın ki yorumlasınlar ben de Ankara da okudum unıversıteyı@Truman Show @tavsannnMilana22
@GangstaWalk @sassyassyy @Astoria @office
Benden pek hoşlanmadığınızı biliyorum ama benim için her fikir değerlidir. Fikirlerinizi paylaşırsanız müteşekkir kalırım.
unıversıte okumayla tatili karıştırdı kızımız galibaNe okuyacaksın?
Şehre değil üniversiteye bak.
Hukuk ise, İstanbul ve Ankara üniversitesi mesela.
Mühendislik, Boğaziçi, odtü, İTÜ, yıldız
Mimarlık mimar sinan, yıldız vs...
Sınava bir yıl var, alan belli degil, bölüm yazmıyor.
Hem zaten büyükşehirlerle istanbul çok kozmopolit, ankara’da Deniz Yok anneeaaaa diye burun kıvırma sebebin muhtemelen buradan gördüğümüz boş hayatınla zaten oralarda üniversite kazanma ihtimalinin olmaması :)
O yüzden Yozgat +1
papua yeni gine unıversitesin de okuyan var mı tecrubelerınden faydalanmak ısterım deBayburt.
Mimarlık istiyorum.İç Mimarlık.ha ha ha tam uyeleri bulmuşsun bizim takım tam tekmil .sen hangi bölumu tercıh edeceksin onu yazmamışsın ki yorumlasınlar ben de Ankara da okudum unıversıteyı
iş imkanı azdır arkadaşım çiçekçi dukkanı açtı avm de bilesin.Mimarlık istiyorum.İç Mimarlık.
Sehirden ziyade ne okumak istedigine karar ver , istedigin bolum hangi universitelerde iyi onlari arastir ve o universitelere kanalize et kendini@Truman Show @tavsannnMilana22
@GangstaWalk @sassyassyy @Astoria @office
Benden pek hoşlanmadığınızı biliyorum ama benim için her fikir değerlidir. Fikirlerinizi paylaşırsanız müteşekkir kalırım.
Teşekkür ederimSehirden ziyade ne okumak istedigine karar ver , istedigin bolum hangi universitelerde iyi onlari arastir ve o universitelere kanalize et kendini
Ama bana gore okunacak en iyi sehirler istanbul , izmir ve eskisehir
Memleketimizin her yeri güzel aslında. Ama güzellik mi bırakıyorlar kiÇukurova mezunuyum. Tekrar okuyacak olsam tekrar Çukurova'yı tercih ederim.
Şu güzelliğe bakar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?