- 10 Nisan 2014
- 42.426
- 113.700
- 798
denizli de hem denız de var isminden belli zati kesinlıkle ılk tercihi olmalıDenizli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizli de hem denız de var isminden belli zati kesinlıkle ılk tercihi olmalıDenizli![]()
Onlar cok ünlüyken ben cok küçüktüm, ah 90lar pop :))o yırmı senelik değil zaten 20 seneden bugüne ankarada sevdıklerım demek ıstedım ama koray avcıyı unlu olmadan once çok dınledım haketti çoktan o ünü.bizim zamanımızda izel vardı mınnak serdar ortaç vardı ki hala var
Madem ziyanı yok o zaman neden İstanbul’a ay çok kozmopolit, Ankara’ya ama orda deniz yok anneeağ edasıyla cevaplar veriyorsun? Ağrı’yı, Yozgat’ı, Bayburt’u küçümsüyorsun? Bir dediğin diğerini tutmuyor be yavrum.İnsan;insan olup kendini bildiği müddetçe değil ilçede,köyde de okuyabilir. Ziyanı olmaz![]()
Ağrı'yı,Yozgat'ı,Bayburt'u küçümsediğim mesajlarımı kopyala yapıştır yapabilir misiniz rica etsem?Madem ziyanı yok o zaman neden İstanbul’a ay çok kozmopolit, Ankara’ya ama orda deniz yok anneeağ edasıyla cevaplar veriyorsun? Ağrı’yı, Yozgat’ı, Bayburt’u küçümsüyorsun? Bir dediğin diğerini tutmuyor be yavrum.
Ay işim gücüm yok o kadar sayfa arasından onları mı arayacağım? Hatırlıyorum tepkilerinizi hepsine “:)” ifadesi koydunuz. Yani ay onlar ne yahu ben Ankara’yı, İstanbul’u beğenmiyorum tavrıydı tam olarak.Ağrı'yı,Yozgat'ı,Bayburt'u küçümsediğim mesajımı kopyala yapıştır yapabilir misiniz rica etsem?![]()
Size işinizde gücünüzde başarılar o halde. İyi akşamlar :)Ay işim gücüm yok o kadar sayfa arasından onları mı arayacağım?
@Truman Show @tavsannn @Milana22
@GangstaWalk @sassyassyyAstoria @office
Benden pek hoşlanmadığınızı biliyorum ama benim için her fikir değerlidir. Fikirlerinizi paylaşırsanız müteşekkir kalırım.![]()
Hangi üniversiteydiEstağfurullah. Ankara'da okudum ben ama şehirden ziyade öncelikli tercihim bölüm, sonra üniversite oldu. İstanbul'da yaşıyordum ama puanıma göre sıralama yaparken çoğunlukla Ankara ve İzmir'deki üniversiteleri tercih ettim, Ankara geldi. Doğru bir tercih yaptığımı da düşünüyorum bu anlamda.
Hangi üniversiteydi
Olur tabii ki. Ama sanirim özele açik değilsiniz.Buradan yazmak istemem, özelden konuşabiliriz.