- 21 Aralık 2014
- 9.017
- 28.462
- 798
Kahkaha attım akanasmsmskwmsnsnpapua yeni gine unıversitesin de okuyan var mı tecrubelerınden faydalanmak ısterım de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahkaha attım akanasmsmskwmsnsnpapua yeni gine unıversitesin de okuyan var mı tecrubelerınden faydalanmak ısterım de
Bilhassa Odtü'ye iyi onayı vermen yerinde olmusbenım okul yok içlerınde ama olsun be bunlar da iyidir iyi
Şehir önemli değil, bu gidişle myo tutturup ilçede okursun.
Ne ilgisi var?İnsan;insan olup kendini bildiği müddetçe değil ilçede,köyde de okuyabilir. Ziyanı olmaz![]()
Kesinlikle samsun derim. Her acidan cok guzel bir sehirSizce Samsun nasıl
Haluk Levent tamam da Koray Avci ne ariyordu kiz 20 sene once, ben mi yanlis anladim yoksa, aydinlativerheyy gidi angara heyyy haluk levent li koray avcı lı ne aşklar yaşandı ne anılarrr 20 yıl onceeeden
Ay şehirde deniz yok demiyorlar mı kan beynime sıçrıyor. Balık mısın, martı mısın nesin yani? Deniz olunca ne oluyor? İstisnasız bütün üniversite tercih zamanında bu goy goy var. Benim kardeşim de öyle diyordu. Trabzon'u yazdı. 4 yıldır okul bitse de gitsem dedi durdu. Farabi programıyla Marmara üniversitesi çıktı. İstanbul'a geldi. Geri koşa koşa eski okuluna gitti. Programı iptal edip. Yeni nesil acayip ya.Şehirde deniz var mı vs. buna göre değil üniversitenin kalitesine göre bak en kaliteli üniversiteler İstanbul ve Ankaradadır.
Ne açıdan mesela halkı rahat mıdır? Bu da önemli.Kesinlikle samsun derim. Her acidan cok guzel bir sehir
Kisaca anlatayim .4 sene samsun da gecen ogrencilik hayatimda samsunlu komsularimiz tarafindan devamli evimize yemek Gelirdi. Hic bir zaman rahatsiz edilmedik. Ogrencileri kendi evlatlari gibi korur kollarlar.guzel sehirdir samsun..Ne açıdan mesela halkı rahat mıdır? Bu da önemli.
o yırmı senelik değil zaten 20 seneden bugüne ankarada sevdıklerım demek ıstedım ama koray avcıyı unlu olmadan once çok dınledım haketti çoktan o ünü.bizim zamanımızda izel vardı mınnak serdar ortaç vardı ki hala varHaluk Levent tamam da Koray Avci ne ariyordu kiz 20 sene once, ben mi yanlis anladim yoksa, aydinlativer
Senin hangi okuldu?
köyde unıversıte mı açıldı amanın amma geliştik ülkece çok sevındimm çok bakkkİnsan;insan olup kendini bildiği müddetçe değil ilçede,köyde de okuyabilir. Ziyanı olmaz![]()
Okumaya mı gidiyorsun eğlenmeye mi.İşte o bana çok boğucu geliyor ya. Ankarali olanlar darilmasin da :) Başkent de olsa bir İç Anadolu kenti sonuçta . Deniz yok bir şey yok![]()