- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
Ben Ankara’da okudum. Ankara’da öğrencilik çok güzeldir.İşte o bana çok boğucu geliyor ya. Ankarali olanlar darilmasin da :) Başkent de olsa bir İç Anadolu kenti sonuçta . Deniz yok bir şey yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Ankara’da okudum. Ankara’da öğrencilik çok güzeldir.İşte o bana çok boğucu geliyor ya. Ankarali olanlar darilmasin da :) Başkent de olsa bir İç Anadolu kenti sonuçta . Deniz yok bir şey yok![]()
Haklısın aslında ben de denizi çok özlüyorum bazen. Ama kampusun icinde gölümüz var onunla idare ediyoruz işte tatillerde memlekete gelene kadar.İşte o bana çok boğucu geliyor ya. Ankarali olanlar darilmasin da :) Başkent de olsa bir İç Anadolu kenti sonuçta . Deniz yok bir şey yok![]()
:) Merak ettim hangi üniversite? Özel olmazsa tabii.İzmirde arkadaşlarım okudu. Anlattıkları kadarıyla hayran oldum. :)
Ben İstanbulda ailemin yanında okudum, lise 5_6_7_8_9 gibi oldu.![]()
:) Merak ettim hangi üniversite? Özel olmazsa tabii.
Çok iyiymiş❤Yok değil tabi, Marmara. :)
Tabii ki öyle ama yine şehir de araştırıyorum.Sehir degil bolum secmelisin, ilerde is bulma acisindan sana sehirden cok bolumun faydasi olur ayrica ortamin guzel olursa her sehirde guzeldir ogrencilik ama arkadas ortami kuramazsan nereye gidersen git bir anlam ifade etmez
Ankaraİşte o bana çok boğucu geliyor ya. Ankarali olanlar darilmasin da :) Başkent de olsa bir İç Anadolu kenti sonuçta . Deniz yok bir şey yok![]()
neyyyyyYozgat tabikiiiii
benım okul yok içlerınde ama olsun be bunlar da iyidir iyiAnkara
Odtü
Hacettepe
Gazi
Bilkent
Tobb
![]()
orayı bılıyorum ama okunmaz sankim be orda daTam okumalik şehir. Sosyal aktivite olmadığından can sıkıntısını gidermek için ders çalışılabilir hehe![]()