Üniversite İçin Hangi Şehir Sizce?

Atamam İzmir de ve kesinlikle üniversite Okunacak şehir. Keşke vaktinde ben de zorlayıp burada okusaydım dediğim çok zaman oldu.

İşte o bana çok boğucu geliyor ya. Ankarali olanlar darilmasin da :) Başkent de olsa bir İç Anadolu kenti sonuçta . Deniz yok bir şey yok :KK43:
Haklısın aslında ben de denizi çok özlüyorum bazen. Ama kampusun icinde gölümüz var onunla idare ediyoruz işte tatillerde memlekete gelene kadar. :KK54:

Sehir degil bolum secmelisin, ilerde is bulma acisindan sana sehirden cok bolumun faydasi olur ayrica ortamin guzel olursa her sehirde guzeldir ogrencilik ama arkadas ortami kuramazsan nereye gidersen git bir anlam ifade etmez

Sehir degil bolum secmelisin, ilerde is bulma acisindan sana sehirden cok bolumun faydasi olur ayrica ortamin guzel olursa her sehirde guzeldir ogrencilik ama arkadas ortami kuramazsan nereye gidersen git bir anlam ifade etmez
Tabii ki öyle ama yine şehir de araştırıyorum.

Ne kadar komik bir konu!
Puanınız ya da sıralamanız nereyi tutarsa yazar oraya gidersiniz daha ne puan var ne sıralama var laf olsun torba dolsun tarzı bir konu yine!
Evdeki hesap çarşıya uymaz.
Kaç kişi okumak istedikleri üniversiteyle alakası olmayan yerde okudu.
Ki bence şehir yerine üniversite hedefiniz olsun ki o da genelde tutmuyor...

Back
X